Newtonova zibelka, velika

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Je pisalna miza vašega prijatelja tako zelo prazna? Ali pa ima na njel le kup navlake? Mu vedno vsi pravite, naj si uredi kakšen okrasek, da bo vse skupaj lepše izgledalo... Preberi cel opis
13,37 €
1-10 dni
Cena z dostavo
18,56 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Newtonova zibelka, velika. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta igrače
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00521073
Prijavi napako
Je pisalna miza vašega prijatelja tako zelo prazna? Ali pa ima na njel le kup navlake? Mu vedno vsi pravite, naj si uredi kakšen okrasek, da bo vse skupaj lepše izgledalo?
Privoščite si Veliko Newtonovo Zibelko po najboljši ceni. Newtonova zibelka je igrača. ki je sestavljena iz petih identičnih kroglic in vsaka visi na dveh žicah enake dolžine s strukture, med seboj pa se dotikajo in so poravnane v vrsto. Če premaknete zadnjo kroglico na levi ali desni strani in jo udarite ob drugo, boste videli, da se bo kroglica na drugi strani odbila v isti višini kot prva kroglica. Vse vmesne kroglice pa bodo ostale na mestu.
Igračo je izumil leta 1967 angleški igralec Simon Prebble in poimenovala se je po znanstveniku in matematiku Isaacu Newtonu. Gre za grafičen prikaz zakonov gibanja. ki so bolje znani kot Newtonovi Zakoni. Eden od teh je zakon o vztrajnosti. ki določa. da energija ne more nastati ali izginiti oziroma. da se lahko le spreminja. V drugih besedah to pomeni. da se energija vedno ohranja in je enaka. tako kot se to kaže v tej igri.
V primeru. če bi se radi igrali z Newtonovo Zibelko. morate prijeti eno ali več kroglic in jih spustiti. da udarijo ob druge. Rezultat je različen in odvisen od števila uporabljenih kroglic. Ima neskončno zabaven in ritmičen učinek.
Newtonova zibelka, velika
Newtonova zibelka, velika
13,37 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka