VIDAXL talna podloga za laminat ali preprogo 75x120cm

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta talna podloga / podloga za stol je narejena iz vzdržljive, dolgo obstojne plastike. Ustvarjena je za zaščito vaše preproge ali laminata pred obrabljanjem, praskami, po... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 07:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL za izdelek VIDAXL talna podloga za laminat ali preprogo 75x120cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00520D8E
Prijavi napako
Ta talna podloga / podloga za stol je narejena iz vzdržljive, dolgo obstojne plastike. Ustvarjena je za zaščito vaše preproge ali laminata pred obrabljanjem, praskami, polivanjem in drsanjem! Ker je podloga odporna na razpoke, luknje in praske, bo ohranila vrednost in privlačnost vaše preproge ali laminata. Posebna tekstura na spodnji strani minimalizira premikanje podloge in jo drži trdno na mestu. Zgornji del podloge se ponaša z nedrsečo površino, ki omogoča preprosto premikanje vašega pisarniškega stola. Podloga je tudi preprosta za čiščenje preprosto obrišite z vlažno brisačo!
VIDAXL talna podloga za laminat ali preprogo 75x120cm
VIDAXL talna podloga za laminat ali preprogo 75x120cm
48,99 €
v vidaXL

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka