BOSE 3D hišni kino LS 535 III, bel

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sistem zvočnikov Virtually Invisible sestavljajo štirje usklajeni magnetno oklopljeni zvočniški sistemi Jewel Cube, vodoravni zvočnik za srednji kanal in manjši nizkotons... Preberi cel opis
3.894,05 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

NA ZALOGI ALI DO 7 DNI / PREVERITE

Cena je bila osvežena danes ob 02:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o OD A-Ž ponudbi
Ponudba trgovine OD A-Ž za izdelek BOSE 3D hišni kino LS 535 III, bel. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Sistem zvočnikov Ta podatek Vam pove koliko zvočnikov sestavlja komplet. Npr: 5.1 pomeni, da je v kompletu 5 zvočnikov in 1 subwoofer.
5.1
Vhodi (USB / spominske kartice / AUX)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004FC36B
Prijavi napako
Sistem zvočnikov Virtually Invisible sestavljajo štirje usklajeni magnetno oklopljeni zvočniški sistemi Jewel Cube, vodoravni zvočnik za srednji kanal in manjši nizkotonski modul Acoustimass, ki ga je mogoče skriti. Poenostavi nastavitev in uporabo zunanjih virov z edinstvenim inteligentnim integracijskim sistemom Unify. ADAPTiQ avdio kalibracijski sistem je sestavni del sistema.

Sistemu je priložen SoundTouch Wi-Fi modul za brezžično povezovanje. Brezžična povezava za surround zvok SL2 se izogne polaganju žic od sprednje do zadnje strani sobe, kjer so surround zvočniki (opcija za doplačilo). Omogoča preprosto povezavo in upravljanje do šestih HD video in glasbenih virov, kot so predvajalnik Blu-Ray Disc, kabelski/satelitski sprejemnik, igralna konzola in iPod/iPhone.

Močan AM/FM-sprejemnik z funkcijo RDS je vgrajen v medijsko konzolo. Univerzalni daljinski upravljalnik in navigacijski meniji izredno olajšajo uporabo celotnega sistema. Enostavno upravljanje sistema iz kateregakoli dela hiše, tudi skozi stene. Samodejno izboljša video signal iz vseh virov na najboljšo ločljivost, ki jo TV sprejemnik lahko sprejme preko HDMI, do 1080p.
BOSE 3D hišni kino LS 535 III, bel
BOSE 3D hišni kino LS 535 III, bel
3.894,05 €
v OD A-Ž

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka