VIDAXL solarne lučke za osvetlitev stopnišča 4 kosi

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Solarni paneli bodo sončno svetlobo podnevi pretvorili v električno energijo ter tako napolnili baterijo. Ponoči pa se bodo avtomatsko prižgale luči. Lučke ne potrebujejo... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 02:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL solarne lučke za osvetlitev stopnišča 4 kosi. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Tip svetila
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004F7DAD
Prijavi napako
Solarni paneli bodo sončno svetlobo podnevi pretvorili v električno energijo ter tako napolnili baterijo. Ponoči pa se bodo avtomatsko prižgale luči. Lučke ne potrebujejo nobenih žič in jih je izredno preprosto namestiti. Lučke bodo lahko svetile skoraj celo noč, pri popolnoma napolnjeni bateriji. Avtomatski senzor se aktivira ob mraku z AUTO/OFF stikalom. Vsaka luč je izdelana iz nerjavečega jekla, z dolgo življenjsko dobo in možnostjo uporabe v vsakem vremenu. Lučke so odličen pripomoček za predele, kjer ni stalne oskrbe z električno energijo.Te solarne luči so popolna rešitev za osvetlitev vaših notranjih ali zunanjih stopnic.
VIDAXL solarne lučke za osvetlitev stopnišča 4 kosi
VIDAXL solarne lučke za osvetlitev stopnišča 4 kosi
35,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka