VIDAXL veliki zunanji zajčnik (140x46x85cm)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta kvalitetni zajčnik z dvema nadstropjema zagotavlja popolno veliko in udobno domovanje za vaše male živali, še posebno simpatične zajčke. Lahko se pohvali s številnimi ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 14:34.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL za izdelek VIDAXL veliki zunanji zajčnik (140x46x85cm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004F7CC4
Prijavi napako
Ta kvalitetni zajčnik z dvema nadstropjema zagotavlja popolno veliko in udobno domovanje za vaše male živali, še posebno simpatične zajčke. Lahko se pohvali s številnimi načini uporabe: igranje, vadba, učenje ali preprosto varovanje vaših živali.

Zajčnik vaši živali ponuja dovolj prostora za vadbo, kovinska mreža pa zagotavlja zaščito pred neželenimi nesrečami in nepričakovanim vedenjem vaših živali. Poleg tega kovinska mreža omogoča opazovanje dogajanja v zajčniku ter dovolj svežega zraka in razgleda.

Zajčnik je izdelan iz visoko kvalitetnega lesenega okvirja, ki zagotavlja močno in varno opremo za dolga leta uporabe. Zelena streha ščiti notranjost zajčnika pred dežjem, medtem ko je udobna notranjost odlično počivališče za živali. Nedrseča rampa omogoča preprost dostop do zgornjega nadstropja. Izvlečna plošča omogoča preprosto čiščenje. Vrata so zelo preprosta za zapiranja in zaklepanje, zahvaljujoč stranskemu kaveljčku.

Ta leseni zajčnik je odlična izbira za majhne živali.
VIDAXL veliki zunanji zajčnik (140x46x85cm)
VIDAXL veliki zunanji zajčnik (140x46x85cm)
124,99 €
v vidaXL

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka