BOSCH Soft Senior kozje meso in krompir - 3 x 2,5 kg

BOSCH Soft Senior kozje meso in krompir - 3 x 2,5 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Če je pes preskrblejne z zadostno količino beljakovin se lahko bolje ščiti pri intolerancah na hrano in alergijah.Kroketi so zelo okusni , zahvaljujoč ostanku vlage, ki z... Preberi cel opis
19,95 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
23,85 €
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o PasjaHrana.net ponudbi
Ponudba trgovine PasjaHrana.net za izdelek BOSCH Soft Senior kozje meso in krompir - 3 x 2,5 kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004E0F74
Prijavi napako
Če je pes preskrblejne z zadostno količino beljakovin se lahko bolje ščiti pri intolerancah na hrano in alergijah.Kroketi so zelo okusni , zahvaljujoč ostanku vlage, ki znaša 18%. Njihova posebna konsistenca Semi-Moist obljublja posebno doživetje v posameznih grižljajih. Tako je hrana Bosch Soft kozje meso in krompir sprejemljiva tudi pri tistih najbolj izbirčnih štirinožcih. Vse sestavine izvirajo iz regije Baden-Württemberg, so skrbno predelane in oskrbijo občutljive pse, s pomembnimi hranilnimi in vitalnimi snovmi, ki jih organizem nujno potrebuje. Hondroitin in glukozamin podpirata rast in obstoj sklepnega hrustanca in močnih kosti. Izvleček juke zmanjšuje neprijeten vonj blata. Cikorija dobavlja probiotično delujoči inulin, kar podpira črevesni trakt in spodbuja uravnoteženo črevesno floro.

Vse prednosti pasje hrane Bosch Soft kozje meso in krompir:

Za prehransko občutljive pse s prekomerno telesno težo, nad 7. let
Idealen pri intolerancah na hrano ali alergijah
Semi-Moist: mehki kroketi zahvaljujoč ostanku vlage (18%), posebno okusni, primerno tudi za izbirčne pse
Single-Protein: meso srnjadi kot edini vir proteinov
Ne vsebuje žitaric, zato lahko prebavljivi krompir: ki vsebuje ogljikove hidrate in energijo, bogat s kalijem
Visokokakovostne sestavine iz regije Baden-Württemberg
Glukozamin & hondroitin: podpirata izgradnjo in učinkovitost hrustanca, posebej v predelu sklepov in skrbita za močne kosti
Cikorija: dobavlja prebiotično delujoč inulin, ki deluje preventivno proti širjenju patoloških bakterij v črevesju. Na tak način se spodbuja uravnotežena črevesna flora
Izvleček juke: zmanjša neprijeten vonj blata

Skrben postopek priprave: hranila, vitamini in beljakovine se ohranijo in poskrbijo za dobro prebavljivostZa pasjo hrano Bosch so uporabljene le skrbno izbrane sestavine in surovine (med drugimi perutnina, celo jajce, govedina, jagnjetina, različna zelenjava), ki so v nežnem postopku priprave predelani v izredno okusno, optimalno uporabljivo in prebavljivo kvalitetno pasjo hrano. Sestavine živalskega izvora prihajajo izključno od užitnih, za človeško prehrano primernih živali.Za zaščito življenjsko pomembnih, vendar zelo občutljivih vitaminov in esencialnih maščobnih kislin, je Bosch pasja hrana, mešanica različnih tokoferolov naravnega izvora, ki omogočajo nujno potrebno odlično varnost za vitamine in maščobne kisline. S kvalitetno pasjo prehrano Bosch lahko s čisto vestjo v vsaki situaciji vašemu psu zagotovite pravilno in primerno prehrano.
BOSCH Soft Senior kozje meso in krompir - 3 x 2,5 kg
BOSCH Soft Senior kozje meso in krompir - 3 x 2,5 kg
19,95 €
v PasjaHrana.net

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka