SENSUVA sprej za boljši oralni seks Relaxing

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ste mislili, da gre ljubezen skozi želodec? No, pravzaprav se niste popolnoma motili, le malce višje bi morali ciljati - gre namreč skozi grlo ... Preberi cel opis
Cena z dostavo
19,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek SENSUVA sprej za boljši oralni seks Relaxing. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004DFDB0
Prijavi napako
Ste mislili, da gre ljubezen skozi želodec? No, pravzaprav se niste popolnoma motili, le malce višje bi morali ciljati - gre namreč skozi grlo ;).

Sprej Sensuva Relaxing je namreč odličen pripomoček s katerim se bo partner v vas zaljubil v trenutku. Pozabite na dobro kuho (čeprav je tudi ta pomembna), z dobrim oralnim seksom boste poskrbeli, da se mu bodo od užitka naježile dlake na telesu vsakokrat, ko bo pomislil na vas!

Ob le 1-2 špricah tega spreja na predel grla bodo tamkajšnje mišice namreč ravno prav sproščene, grlo pa omrtvičeno, da bo vase lahko sprejelo še tako velikega korenjaka. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči!
SENSUVA sprej za boljši oralni seks Relaxing
SENSUVA sprej za boljši oralni seks Relaxing
15,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka