SINERGY e9 Energija, 30 paketkov

SINERGY e9 Energija, 30 paketkov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Za življenje je potrebno veliko energije. Vaš koledar je poln nalog in aktivnosti, za katere morate biti v najboljši formi, ste pa pravzaprav izčrpani. Ob hektičnih dnevi... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 1 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Vitalabo.si ponudbi
Ponudba trgovine Vitalabo.si za izdelek SINERGY e9 Energija, 30 paketkov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Količina tablet / kapsul
30
Oblika dodatka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004D5599
Prijavi napako
Za življenje je potrebno veliko energije. Vaš koledar je poln nalog in aktivnosti, za katere morate biti v najboljši formi, ste pa pravzaprav izčrpani. Ob hektičnih dnevih ste že pred malico tako uničeni, da se vam zdi nemogoče, da bi obdelali vaš seznam nalog.

Zelo učinkovita Synergy e9 formula vsebuje L-arginin ter mešanico vitaminov B12 in B6, riboflavin, tiamin in pantotensko kislino, ki pripomorejo k presnovi energije. Poleg tega vsebuje ta okusna mešanica naravni vir kofeina iz izvlečkov guarane in Yerba Mate. Vsaka sestavine je varna in dragocena – odličen nizkokalorični val energije, kadarkoli ga potrebujete!

Kombinacija sestavin je sestavljena tako, da na varen način zagotavlja energijo. Vitamin B12 in B6 skupaj s pantotensko kislino ne spodbujajo samo presnovo energije, temveč zmanjšujejo utrujenost in ohranjajo duševno zmogljivost. Izvleček Yerba Mate krepi telo in pripomore k temu, da se počutite bolj dinamično. Stimulacijske lastnosti so učinkovita podpora proti mentalni in fizični izčrpanosti.

Danes najdete številne izdelke, ki zagotavljajo hiter val energije. Vendar samo e9 ustreza vašemu življenjskemu stilu - lahko se zanesete na to. Če imate težave s koncentracijo, pozornostjo in dinamičnostjo, si zmešajte eno porcijo e9 in uživajte v odličnem okusu po pina coladi.
SINERGY e9 Energija, 30 paketkov
SINERGY e9 Energija, 30 paketkov
67,99 €
v Vitalabo.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka