DÖRR daljnogled Pro Lux DCF GA, 10 x 25, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dörr daljnogled Pro Lux DCF GA 10×25 je izjemno vsestranski dvo-krilni žepni daljnogled, ki je še posebej priročen na različnih športnih dogodkih. Zahvaljujoč njegovi pri... Preberi cel opis
19,90 € -15 %
16,90 €
1-10 dni
-15 %19,90 €
z dostavo 19,89 €
Cena z dostavo
19,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek DÖRR daljnogled Pro Lux DCF GA, 10 x 25, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povečava (v x) Ta podatek Vam pove večkratnik povečave, ki ga daljnogled omogča. Tudi tukaj da je več = boljše, saj daljnogledi z večjo povečavo omogočajo boljše opazovanje tudi bolj oddaljenih predmetov.
10 x
Premer leče (v mm)
25 mm
Tip ostrenja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004D37F7
Prijavi napako
Dörr daljnogled Pro Lux DCF GA 10×25 je izjemno vsestranski dvo-krilni žepni daljnogled, ki je še posebej priročen na različnih športnih dogodkih. Zahvaljujoč njegovi priročni zloženi dimenziji, boste ta kompakten daljnogled lahko vstavili v vaš žep in vzeli s seboj.

Ponuja 10-kratno povečavo, v celotni prevlečena optika pa zagotavlja dobro vidljivost tudi v slabših svetlobnih pogojih. Ponuja 6,3° zornega kota in 98 m vidnega polja na 1000 m.

Izdelan je iz visoko kakovostnih, trpežnih materialov in opremljen z robustno gumo, ki zagotavlja dober oprijem, hkrati pa nudi tudi dodatno zaščito proti udarcem. Ima pogrezljiv okular, zaradi česar je še posebej primeren za osebe, ki nosijo očala.

Daljnogledu je priložena priročna torbica za shranjevanje in vrvica.
DÖRR daljnogled Pro Lux DCF GA, 10 x 25, črn
DÖRR daljnogled Pro Lux DCF GA, 10 x 25, črn
16,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka