LA RIVE ženska parfumska voda Swarovski Pearl, 75ml

LA RIVE ženska parfumska voda Swarovski Pearl, 75ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Si rada zanimiva? Daješ vtis subtilne ženske, vendar se zavedaš moči, ki jo imaš v sebi? Da...To si ti. Si kot jutranji poletni veter, ki nežno razve... Preberi cel opis
11,11 €
5-9 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
15,10 €
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 5 - 9 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Koku.si ponudbi
Ponudba trgovine Koku.si za izdelek LA RIVE ženska parfumska voda Swarovski Pearl, 75ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Količina (ml/g)
75 ml/g
Ženski / moški
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0049F563
Prijavi napako
Si rada zanimiva? Daješ vtis subtilne ženske, vendar se zavedaš moči, ki jo imaš v sebi? Da...To si ti. Si kot jutranji poletni veter, ki nežno razveseli okolico s svojim šarmom.

Parfumska voda je narejena zate- enakomerno intenziven cvetlični vonj, ki te spomni na sprehod po vrtu polnem cvetja in zrelega sadja. Najprej nežen vonj citrusov, ki pozneje zbledi in izpostavi bogate srčne note, šmarnice, vrtnice in breskve s spodnjimi notami sandalovine, žajblja ter mošusa.
Ko nosite to dišavo, ste prepojeni z valom energije in optimizma skozi ves dan. Te navdihujoče sestavine so ustvarjene za navdihujočo žensko - ključ do skrivnega vrta. Boš vstopila...?
LA RIVE ženska parfumska voda Swarovski Pearl, 75ml
LA RIVE ženska parfumska voda Swarovski Pearl, 75ml
11,11 €
v Koku.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka