Avtomatski napajalnik in krmilnik 2v1 - 5,0 l suha hrana + napajalnik

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
V posodi je suha hrana vedno sveže na razpolago in na voljo za hranjenje vaši živali. Drsnik na tleh krmilnika se lahko ročno odpira in zapira, zato, da lahko hrana zdrsn... Preberi cel opis
17,84 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
21,83 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:34.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Avtomatski napajalnik in krmilnik 2v1 - 5,0 l suha hrana + napajalnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0049448F
Prijavi napako
V posodi je suha hrana vedno sveže na razpolago in na voljo za hranjenje vaši živali. Drsnik na tleh krmilnika se lahko ročno odpira in zapira, zato, da lahko hrana zdrsne v posodo za hrano. Udoben način za hranjenje za lastnike in lastnice, ker prihrani dnevno hojenje k shrambi s hrano, dokler posode za hrano ni potrebno ponovno napolniti. Z avtomatskim napajalnikom in krmilnikom 2v1 je vaši živali sveža voda stalno na voljo. Iz komercialne steklenice za pijačo teče voda avtomatsko, glede na potrebe vašega ljubljenčka tudi sveža voda, dokler tudi ta posoda ni prazna. Avtomatski napajalnik in krmilnik 2v1 na kratko: Avtomatski krmilnik in napajalnik v kombinaciji za mačke in pse V posodi za hrano ostane suha hrana vedno prijetno sveža Napajalnik poskrbi za stalno svežo vodo Hitro polnjenje posode z zložljivim in snemljivim pokrovom Prozorna posoda za hrano napravi zalogo hrane vedno vidno Uravnavanje porcioniranja hrane Za vse običajne steklenice za vodo (enostavno le privijte v držalo) Skrbi za konstantno vodo v odstranljivi posodi za vodo Enostavno čiščenje Barva: modra / siva Mere: Skupne mere: D 37xŠ 32xV 36 cm Kapaciteta posode za hrane: pribl. 5 litrov Pošiljka je brez steklenice in suhe hrane na prikazu.
Avtomatski napajalnik in krmilnik 2v1 - 5,0 l  suha hrana + napajalnik
Avtomatski napajalnik in krmilnik 2v1 - 5,0 l suha hrana + napajalnik
17,84 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka