DELL monitor UltraSharp U2515H

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
LED IPS LCD monitor UltraSharp U2515H, priznane blagovne znamke Dell ima odlično IPS matriko z neodsevnim premazom in LED osvetlitvijo. Sodobno obliko monitorja v elegant... Preberi cel opis
99,00 €
5-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
102,99 €
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 5 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobos.si ponudbi
Ponudba trgovine mobos.si za izdelek DELL monitor UltraSharp U2515H. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
6 ms
Priporočena ločljivost Ločljivost je izražena z 2 številkama (x os oz. širina in y os oz. višina), ter nam pove število točk (pixel) po osi. Priporočena ločljivost (resolucija) monitorja je tista ločljivost, katero proizvajalec priporoča kot najboljšo oz. najbolj primerno. Tudi tukaj velja: več = boljše.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004754A5
Prijavi napako
LED IPS LCD monitor UltraSharp U2515H, priznane blagovne znamke Dell ima odlično IPS matriko z neodsevnim premazom in LED osvetlitvijo. Sodobno obliko monitorja v elegantni črni barvi lepo dopolnjuje minimalistično zasnovan srebrn podstavek, zaradi česar se bo monitor lepo podal v vsak prostor.

LCD zaslon z LED osvetlitvijo in diagonalo 63,4 cm (25"), ponuja visoko 2560×1440 resolucijo, ki poskrbi za izjemno jasnost in odlično barvno pestrost. Širokokotni 178°/178° vidni kot pa poskrbi za veliko delovno površino.

Omogoča vam nastavljanje po višini, nagibanje, pivot in še mnogo več. S tankim robom pa je idealna izbira za uporabo več monitorjev drug ob drugem. Ponuja izjemno sliko ob gledanju posnetkov, slik, grafik in videov z ekstremno podrobnostjo, realističnimi barvami in gladkim gibanjem. Odlika so izjemno natančne barve v skladu z industrijskimi standardi.

Ponuja možnosti priklopa s HDMI, Display port, vgrajenih pa ima kar 5 USB 3.0 hitrih vhodov, kamor lahko priklopite kamere, fotoaparate ali USB ključke…

Odlikujejo ga številna regulativna in okoljska priznanja, med drugimi tudi ENERGY STAR ® certifikat, EPEAT ® zlato priznanje in TCO certifikat. Odlikuje ga PowerNap način, ki omogoča zmanjšanje ravni svetlosti na minimum in Sleep način spanja, za čas, ko monitor ni v uporabi.

Izdelan je iz okolju prijaznih materialov, steklo monitorja ne vsebuje arzena, LED plošča pa ne vsebuje živega srebra.
DELL monitor UltraSharp U2515H
DELL monitor UltraSharp U2515H
99,00 €
v mobos.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka