Vremenska postaja Blaupunkt WS40WH

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vremenska postaja Blaupunkt WS40WH

Vreme pod nadzorom&hellip &scarontirikratni nadzor!

Zahvaljujoč večnamenskemu zaslonu vremenske postaje WS40 lahko hkrat... Preberi cel opis

72,90 €
1-7 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o predvrsto.si ponudbi
Ponudba trgovine predvrsto.si za izdelek Vremenska postaja Blaupunkt WS40WH. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C5F9E1
Prijavi napako

Vremenska postaja Blaupunkt WS40WH

Vreme pod nadzorom&hellip &scarontirikratni nadzor!

Zahvaljujoč večnamenskemu zaslonu vremenske postaje WS40 lahko hkrati nadzirate odčitke &scarontirih senzorjev temperature in vlažnosti. En senzor je vgrajen v vremensko postajo, ostale tri lahko postavite kamor želite: na prostem, v spalnici ali v garaži. Zahvaljujoč LCD zaslonom v senzorjih lahko odčitavate podatke tudi v njihovi bližini.

Termometer in higrometer sta vedno pri roki!

Vremenska postaja Blaupunkt WS40 ima vgrajen senzor za merjenje temperature in vlažnosti v prostoru, kjer je name&scarončena. Dodatni trije brezžični senzorji z LCD zasloni lahko merijo na prostem ali na kateri koli izbrani lokaciji. Merilni podatki za temperaturo in vlažnost se nenehno posodabljajo in prikazujejo na integriranem LCD zaslonu*. Poleg tega ima naprava spomin najnižjih in najvi&scaronjih vrednosti, tako temperature kot vlažnosti, ki se samodejno ponastavijo, ko se začne naslednji dan. Vrednosti temperature so lahko prikazane v stopinjah Celzija ali Fahrenheita.

Odkrijte trende okoli sebe ... seveda vremenske trende.

Poleg odčitavanja temperature in vlažnosti so na voljo indikatorji trendov teh parametrov. Pu&scarončice, ki se pojavljajo na zaslonu, kažejo, kako so se izmerjene vrednosti spremenile v zadnji uri. Pu&scarončica, obrnjena navzgor, pomeni, da je parameter povečal svojo vrednost, ko je obrnjena navzdol, pomeni zmanj&scaronanje vrednosti parametra, vodoravna pu&scarončica pa, da se dana vrednost ni spremenila.

Ni vam treba čakati na vremensko napoved &ndash samo poglejte na vremensko postajo!

Na zaslonu vremenske postaje WS40 je na voljo tudi grafična vremenska napoved za naslednjih 12-24 ur. Upo&scarontevajte, da je ta napoved izračunana na podlagi variacij vrednosti atmosferskega tlaka in ima omejeno natančnost, vendar je uporabno orodje za ocenjevanje vremenskih razmer za naslednje ure na določeni lokaciji. Odvisno od prevladujočih razmer so na voljo piktogrami za napovedovanje sončnega vremena, delne oblačnosti, oblačnosti, dežja ali snega.

Padec tlaka &ndash čas za kavo!

Vremenska postaja WS40 ima vgrajen senzor za merjenje absolutnega atmosferskega tlaka, odčitani podatki pa se prikažejo na zaslonu. Če občutite nenaden upad energije ali ste meteopat, morate samo pogledati na zaslon in če je pritisk nizek, je to znak, da si morate pripraviti skodelico kave.

Upo&scarontevajte, da ta vremenska postaja odčitava absolutni atmosferski tlak, ki se lahko razlikuje od uradne vremenske napovedi. Razlog za to razliko je, da je relativni pritisk, naveden v uradnih vremenskih napovedih, zmanj&scaronan na morsko gladino. Absolutni tlak, prikazan v tem modelu, je tlak, izmerjen na dani lokaciji na ustrezni nadmorski vi&scaronini.

Povečajte specifikacije!

Vremenska postaja WS40 je bila natančno kalibrirana v na&scaroni tovarni in vremenska napoved se bo samodejno kalibrirala v prvih dveh tednih uporabe. Če pa ga želite popraviti ročno, lahko to storite med izvajanjem prednastavitev.

Koliko je ura in kateri dan je danes?

Na LCD zaslonu je tudi ura, ki lahko prikazuje trenutni čas v 12- in 24-urnem formatu. Zahvaljujoč temu je postaja tudi uporabna ura. Poleg ure je na voljo tudi koledar, ki vam pove, kateri dan v mesecu je in kateri dan v tednu je. Imena dni v tednu so na voljo v sedmih jezikih (DE, EN, FR, IT, SP, DU in DA) in jih je mogoče spremeniti pri nastavitvi koledarja.

Zdravo! Zbudi se!

Vremenska postaja WS40 ima tudi funkcijo budilke, tako da, če se morate zgodaj zbuditi, samo nastavite uro, ko želite, da se alarm vključi, in mirno spite. Budilka se bo vklopila samodejno in če želite spati &scarone dlje, vklopite funkcijo dremeža in alarm se bo prestavil za 5 minut. Budilka ima zvok, ki traja 2 minuti &ndash dovolj dolgo, da zbudi &scarone tako velikega zaspanca. Budilko lahko uporabite tudi ne le za prebujanje &ndash lahko deluje kot opomnik na nekatere pomembne stvari čez dan, ki jih ne želite zamuditi.

Kak&scaronna je lunina faza?

V vremenski postaji WS40 je na voljo indikator trenutnih luninih faz. Če ste domači astrolog ali verjamete, da lunine faze vplivajo na kakovost va&scaronega spanca ali čustvenega življenja, vam bo ta funkcija zelo koristila. En pogled na zaslon in že veste, ali je danes mlaj ali polna luna!

Vse na enem zaslonu!

Model WS40 je edinstven v tem, da so indikacije vseh &scarontirih senzorjev na voljo hkrati na enem zaslonu. Natančno lahko vidite, kak&scaronni so odčitki posameznih senzorjev. To je zelo priročno. Poleg tega je barvni LCD zaslon zelo jasen in izjemno berljiv.

LCD zaslon! Zatemnite, kot želite.

Zaslon vremenske postaje WS40 ima funkcijo zatemnitve in ne, ne goljufa, spreminja le svetlost osvetlitve ozadja in, kar je pomembno, tega ne počne sam. Sami se odločite, kdaj boste zatemnili zaslon, da se ne ble&scaronči ali da bo bolj viden. Poleg tega ima funkcijo samodejnega programiranja, kdaj zatemniti ali kdaj osvetliti zaslon. Enostavno nastavite uro, ob kateri običajno greste spat in se zbudite, zaslon pa se bo ustrezno zatemnil in osvetlil, da ne bo motil va&scaronega spanca. Ali ni uporabno?

Napajanje.

Vremenska postaja WS40 je priključena na vtičnico s priloženim napajalnikom 5 V, 1200 mA, brezžični zunanji senzorji pa se napajajo vsak z dvema AA baterijama (baterije so priložene. Da si postaja med izpadom elektrike zapomni nastavitve, morate kupiti 3 AA baterije in jih vstaviti v predal za baterije na zadnji strani naprave! Postaja lahko deluje brez njih, vendar &scaronele po izpadu električne energije boste morali znova vnesti ustrezne nastavitve. Te izbirne baterije lahko služijo tudi kot alternativni vir energije, ko postajo odnesete na kraj, kjer nimate dostopa do električne energije. Ko deluje na baterije, se zaslon samodejno ugasne zaradi varčevanja z baterijami.

Poleg tega so na LCD zaslonu indikatorji napolnjenosti baterije vseh zunanjih senzorjev, tako da veste, kdaj se baterije izpraznijo in jih lahko pravočasno zamenjate.

Stoječe ali viseče?

Naredi, kot ti je najbolj v&scaroneč. Ohi&scaronje postaje je zasnovano tako, da lahko celotno napravo postavite na mizo ali okensko polico, pa tudi obesite na steno, saj je na zadnji strani na voljo luknja za kavelj, napajalni kabel pa se nahaja v posebnem ohi&scaronju, da ne motite namestitve. Priloženi brezžični senzor ima tudi stoječo in visečo možnost. Ne pozabite, da senzor postavite tam, kjer bo za&scarončiten pred vetrom in dežjem ter v senci, brez neposredne sončne svetlobe, ki lahko negativno vpliva na odčitavanje vrednosti temperature in vlažnosti.

Lastnosti:

Priloženi 3 senzorji z LCD zaslonom &ndash uporabni za spremljanje temperature in vlažnosti v različnih prostorih ali na prostem
Termometer in higrometer &ndash za merjenje trenutne temperature in vlažnosti tako v zaprtih prostorih kot na prostem.
Indikator absolutnega atmosferskega tlaka &ndash uporaben za meteopate in ljudi, občutljive na nihanje tlaka
Pomnilnik dnevnih meritev najvi&scaronje in najnižje vrednosti temperature in vlažnosti
Indikator trenda temperature in vlažnosti &ndash za prikaz nihanj merilnih vrednosti v urnem intervalu
Grafična vremenska napoved &ndash s piktogrami napovedujejo sončno vreme, delno oblačnost, oblačnost, dež in sneg.
Ura in koledar &ndash 12/24-urni prikaz in dnevi v tednu v 7 jezikih
Barvni LCD zaslon z dimenzijami 126×82 mm
Funkcija samodejne zatemnitve zaslona &ndash uporabna za samodejno zatemnitev ponoči
Budilka s funkcijo dremeža &ndash za bujenje ali opomin na pomembne dogodke
Indikator luninih faz &ndash za amaterje astrologije in več
Omrežno in opcijsko baterijsko napajanje &ndash priložen napajalnik 5 V, 1200 mA (3 x AA baterijsko napajanje &ndash ni vključeno)
Viseča ali stoječa montaža

Merilna območja:

Razpon notranje temperature: -10 ~+50 ? / 14 ~122 ?.
Razpon zunanje temperature: -30~+60? / -22~140?.
Območje merjenja notranje in zunanje vlažnosti: 1 %&ndash99 %

Mere in teže:

Dimenzije enote: 175 x 31 x 122 mm
Dimenzije zaslona: 128 x 80 mm
Neto teža enote: 0,238 kg
Dimenzije senzorja: 43 x 22 x 110 mm
Mere senzorskega zaslona: 25 x 17 mm
Neto teža senzorja: 0,05 kg

Vsebina paketa:

Vremenska postaja &ndash 1 kos
Brezžični zunanji senzor &ndash 3 kos
AA baterije &ndash 6 kosov
Omrežni napajalnik &ndash 1 kos
Uporabni&scaronki priročnik &ndash 1 kos (jeziki: EN, PL, CS, SK, LT, LV, ET, HU, BG, RO, EL, HR, SL)
Garancijski list &ndash 1 kos

* Natančnost meritev: temperatura: +/- 1°C v območju od 0 do 50°C in +/- 1,5°C izven tega območja | vlažnost: +/- 5% v območju od 40 do 70% in 8% izven tega območja.

Vremenska postaja Blaupunkt WS40WH
Vremenska postaja Blaupunkt WS40WH
72,90 €
v predvrsto.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka