MARSHALL zvočnik ACTON CREAM

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Marshall spada med prave rock legende, saj že desetletja navdušuje z neverjetnim zvokom in neprimerljivo odrsko eleganco. Novost v Marshallovi družini predstavlja izjemen... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 18:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hartman ponudbi
Ponudba trgovine Hartman za izdelek MARSHALL zvočnik ACTON CREAM. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (v cm)
16
Moč (v W)
41 W
Širina (v cm)
26.5
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00468FF9
Prijavi napako
Marshall spada med prave rock legende, saj že desetletja navdušuje z neverjetnim zvokom in neprimerljivo odrsko eleganco. Novost v Marshallovi družini predstavlja izjemen Bluetooth zvočnik Acton, mlajši brat že dlje prisotnega bluetooth zvočnika Stanmore. Marshall Acton nudi odlično uravnotežene nizke, srednje in visoke tone, ki vas bodo skupaj popeljali v novo dimenzijo glasbenih doživetij. Njegove Hi-Fi odlike so vgrajene v kompaktno ogrodje, ki je zaprto v klasičnem Marshallovem videzu kitarskih ojačevalcev. Pravim glasbenim sladokuscem Marshall Acton ponuja 3 detajlno oblikovane analogne gumbe, za fino nastavitev zvoka. Acton aktiven stereo zvok v kompaktni obliki. Sistem lahko proizvede 41W moči in zajema dva 0.75" visokotonska zvočnika in 4" woofer. Za popolno udobje ob poslušanju bo poskrbel vgrajen bluetooth sprejemnik, s katerim lahko zvočnik povežete z vašo mobilno napravo in uživate v odličnem zvoku in prostoročnem upravljanju. Bluetooth zvočnik Acton bo vsekakor zadovoljil pričakovanja tudi najzahtevnejših glasbenih navdušencev.

Paket Vsebuje:
1x Premium bluetooth zvočnik Marshall Acton
1x Eleganten 3.5 - 3.5 mm povezovalni kabel
MARSHALL zvočnik ACTON CREAM
MARSHALL zvočnik ACTON CREAM
184,96 €
v Hartman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka