CENTROMETAL uplinjevalni kotel BioTec-L 34

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BioTec-L je jekleni kotel za segrevanje sanitarne vode za centralno gretje. Deluje na principu uplinjevanja drvi in tako omogoča popolno izgorevanje.
Velika vratca in ...
Preberi cel opis
4.645,76 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 12:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek CENTROMETAL uplinjevalni kotel BioTec-L 34. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta kotla (kurjenje na:)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00467977
Prijavi napako
BioTec-L je jekleni kotel za segrevanje sanitarne vode za centralno gretje. Deluje na principu uplinjevanja drvi in tako omogoča popolno izgorevanje.
Velika vratca in kurilna komora omogočata nakladanje in gorenje polen do dolžine 550mm. Minimalni čas gorenje z enim polnjenjem je 4 ure, vendar, če ni visoke potrebe po toploti, se lahko čas podaljša tudi do celega dne. Kotel lahko ohrani žarenje tudi do 12 ur, kar vam omogoča nadaljnjo kurjenje brez ponovnega prižiga.
Priporoča se visoko kvalitetna drva dolžine do 55 cm z nizko vlažnostjo (manj kot 25% vlage). S tem doseženo velik izkoristek in za delovanja kotla je potrebno zelo malo čiščenja (slabša polena potrebujejo veliko pogostejše čiščenje).
Kotel je nadgrajen z lambda sondo, katera omogoča kontrolniku lažji nadzor nad gorenjem in dovodom svežega zraka. Kontrolnik lahko nadzirate preko večjezičnega (tudi slovensko) zaslona občutljivega na dotik
Zaradi nizkih izpustov škodljivih emisij v dimu, je kotel uvrščen v razred 5 po standardu EN 303-5:2012. Izdelan je po odločbah, ki jih določata standarda ISO 9001/2008 in ISO 14001/2004.
Pod obvezno dodatno strojno opremo spadajo 3-potni termostatski ventil, zalogovnik za sanitarno vodo (minimalna prostornina je 30 litrov na 1 kW moči kotla), termostatski varnostni ventil in varnostni odzračevalni ventil.

Nazivna moč: 34 kW
Premer dimnika: 150mm
Maksimalna delovna temperatura: 90°C
Maksimalni delovni pritisk: 2,5bar
Maksimalna dolžina drvi: 550mm
Volumen zalogovnika drvi (kurišče): 148l
Količina vode v kotlu: 130l
Dovod vode: 6/4"
Odvod vode: 6/4"
Polnjenje/drenaža: 3"

1385 x 700 x h 1370 mm - 606 kg

CENTROMETAL uplinjevalni kotel BioTec-L 34
CENTROMETAL uplinjevalni kotel BioTec-L 34
4.645,76 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka