ESCENTRIC MOLECULES uniseks toaletna voda Molecule 01 - EDT, 100ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Če ste radovedni in odprti za poskuse, vam toaletna voda Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette ne bi smela uiti. Njegova dišeča sestava bo zanesljivo ugajala vs... Preberi cel opis
140,00 €
2-4 dni
Cena z dostavo
142,90 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek ESCENTRIC MOLECULES uniseks toaletna voda Molecule 01 - EDT, 100ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Količina (ml/g)
100 ml/g
Ženski / moški
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0045B16E
Prijavi napako
Če ste radovedni in odprti za poskuse, vam toaletna voda Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette ne bi smela uiti. Njegova dišeča sestava bo zanesljivo ugajala vsem ljubiteljem lesnih vonjev, ki radi vidijo dlje od drugih in preizkusijo povsem unikatne stvari. Edinstvenost parfumov Escentric Molecules temelji predvsem na dejstvu, da so vedno ustvarjeni v parih, pri čemer je eden od vonjev sinteza različnih sestavin (kot večina ljudi razume koncept parfumerije), drugi pa je poklon eni sami noti (aromatični molekuli), ki določa značaj tega sinteza. V primeru Escentric Molecules Molecule 01 gre za sestavino "Iso E Super" z občutljivim, lesenim vonjem in edinstvenimi lastnostmi, ki parfumu dajo globino in žametni vtis. Iso E Super® je blagovna znamka aromatične kemikalije. Escentric Molecules Molecule 01 je sestavljen samo iz te ene sestavine. Uporabnik Molecule 01 bo začutil prijetno mehko, žametno leseno noto, vonj te edinstvene toaletne vode pa mu bo dal vtis privlačnega sijaja z nenavadno močnim učinkom na vse okoli njega. Sam oblikovalec parfumov Geza Schoen je dejal, da je učinek Escentric Molecules Molecule 01 skoraj feromoničen.
ESCENTRIC MOLECULES uniseks toaletna voda Molecule 01 - EDT, 100ml
ESCENTRIC MOLECULES uniseks toaletna voda Molecule 01 - EDT, 100ml
140,00 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka