PIPE DREAM temnopolta napihljiva lutka PDX

PIPE DREAM temnopolta napihljiva lutka PDX

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lutka proizvajalca Pipedream čaka na vaš objem, saj vas lahko le tako pripelje do potešitve strasti! Pohvali se lahko z ogromnimi prsmi in čudovito zaobljenimi boki, mehk... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek PIPE DREAM temnopolta napihljiva lutka PDX. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta lutke
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00421FB3
Prijavi napako
Lutka proizvajalca Pipedream čaka na vaš objem, saj vas lahko le tako pripelje do potešitve strasti! Pohvali se lahko z ogromnimi prsmi in čudovito zaobljenimi boki, mehkoba njenega telesa pa kar čaka, da se potopite vanjo. Izbira je vaša: končate lahko med njenimi boki, prsmi ali na ploskem trebuhu.Njeno napihljivo telo je narejeno iz vinila, vagina in anus iz plastike, lasje pa iz poliestra, poleg tega pa so tudi njene bradavičke skoraj tako zelo mehke kot prave! V kompletu z lutko dobite tudi tlačilko za napihovanje, pripomoček za popravilo vinila ter navodila za uporabo.Navodila za napihovanje:Z NAPIHOVANJEM NE PRETIRAVAJTE. Temu se lahko izognete tako, da za napihovanje ne uporabljate električnega kompresorja. Namesto tega za napihovanje uporabite priloženo tlačilko ter jo napihnite le do 90% njene kapacitete. Lutka naj nato kakšnih 10 minut počiva, tako da se po njej enakomerno porazdeli zrak. Manj zraka, ko bo v njej, manjši bo pritisk nanjo med uporabo.Navodila za čiščenje:Lutko splaknite s toplo vodo, nato pa jo s pomočjo mehke krpe nežno očistite s čistilcem za igračke. Za čiščenje ne uporabljajte grobih krpic ali gob, saj bi jo lahko tako poškodovali. Po čiščenju lutko še enkrat splaknite s toplo vodo in jo obrišite z mehko krpo.Navodila za shranjevanje:Iz lutke izpustite zrak, nato pa jo pazljivo zložite in jo na rahlo ovijte s čisto krpo, ki naj ne vsebuje kosmov. Hranite jo na hladnem in suhem mestu in izven dosega sončne svetlobe, npr. v omari.Druga navodila:Izogibajte se uporabi ostrih predmetov. Morebitne poškodbe pravočasno oskrbite s priloženimi pripomočki ter pri tem sledite navodilom. Pazite, da lubrikant ali losjon ne zaideta v lutkine lase, saj se lahko slednji tako zavozlajo in poškodujejo.

Lastnosti:
Velikost: naravna
Material: Razno
PIPE DREAM temnopolta napihljiva lutka PDX
PIPE DREAM temnopolta napihljiva lutka PDX
213,00 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka