KARCHER mokro - suhi sesalnik MV 2 (1.629-760.0)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Robusten, močan in kompakten : to je le nekaj besed, s katerimi bi najlažje opisali mokro-suhi sesalnik Kärcher MV2. Skoraj ga ni hišnega opravila, ki ga nebi... Preberi cel opis
1,50 €
2-5 dni
Cena z dostavo
7,45 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o fixshop.si ponudbi
Ponudba trgovine fixshop.si za izdelek KARCHER mokro - suhi sesalnik MV 2 (1.629-760.0). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Moč (W)
1000
Teža (kg)
4.5
Velikost posode (l)
12
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00416960
Prijavi napako
Robusten, močan in kompakten : to je le nekaj besed, s katerimi bi najlažje opisali mokro-suhi sesalnik Kärcher MV2. Skoraj ga ni hišnega opravila, ki ga nebi mogli opraviti z enim izmed nastavkov, ki jih sesalnik prinaša v kompletu. Odmaševanje odtokov ali čiščenje umazanije - sesalniku MV2 nobeno opravilo ne predstavlja ključnega problema. Vsi produkti Kärcher so narejeni čim bolj praktično, da vam prihranijo čimveč energije in časa. Njegova ergonomska oblika bo poskrbela, da bo sesalnik tudi popolnoma enostaven za shranjevanje in prenašanje.

Sesalec Karcher MV 2 ima penasti filter in praktično odlagalno mesto na napravi. Ne glede na to, ali gre za tekočo ali suho umazanijo – posebni filter omogoča mokro in suho sesanje brez menjave filtra.
KARCHER mokro - suhi sesalnik MV 2 (1.629-760.0)
KARCHER mokro - suhi sesalnik MV 2 (1.629-760.0)
1,50 €
v fixshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka