STAEDTLER šolsko šestilo z vijakom 550

STAEDTLER šolsko šestilo z vijakom 550

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Šestilo Staedtler 550 je precizno šestilo za risanje v šoli ali profesionalno tehnično risanje. Na vrhu šestila je zelo dobro oprijemljiv ročaj s katerim se šestilo zelo ... Preberi cel opis
12,60 €
1-10 dni
Cena z dostavo
15,59 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek STAEDTLER šolsko šestilo z vijakom 550. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0041167D
Prijavi napako
Šestilo Staedtler 550 je precizno šestilo za risanje v šoli ali profesionalno tehnično risanje. Na vrhu šestila je zelo dobro oprijemljiv ročaj s katerim se šestilo zelo dobro drži in vodi ter ne zdrsne med prsti, tako da se v prvem poskusu nariše natančna krožnica. Sestavljeno je iz dveh krakov dolžine 156 mm, ki sta pregibna. Konica s katero se šestilo zapiči je oblikovana za varno uporabo. Risalna konica je grafitna, visoke kakovosti. V krak jo enostavno pritrdimo s priročnim koleščkom. Za zelo natančno nastavitev razdalje oziroma dolžine med kraki je šestilo opremljeno z nastavitvenim vijakom . Največja krožnica, ki jo nariše šestilo Staedtler 550 ima premer 260 mm z iztegnjenim krakom pa do 395 mm.

Šestilo je pakirano v priročni škatli, kjer se lahko kasneje po uporabi tudi hrani. Na škatli je tudi uporabno ravnilo. Priložene so risalne konice in nastavek za tuširni svinčnik ali tuširno pero.

Primerno za Fante in punce
STAEDTLER šolsko šestilo z vijakom 550
STAEDTLER šolsko šestilo z vijakom 550
12,60 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka