Čokolada Gold Grand Cru iz Madagaskarja s 66% kakavovih delcev, iz mešanice kakavovih zrn Forastero, Trinitario in Criollo, je vrhunska temna čokolada s poreklom. Privoščite si najboljše!
Izjemna čokolada, kjer se prepletajo okusi cimeta, borovnice, črnega korena, popra, kave ter vanilije. Iz bujnega tropskega gozda največjega afriškega otoka
Potovanje po otoku v indijskem oceanu, ki leži na jugovzhodu afriške celine in ki je prepleten z mnogimi zgodbami. Groba vlažna klima, bogata in enkratna rdeča prst, močni vetrovi iz oceana in neprehodni tropski gozdovi zagotavljalo prvovrstno lego in kvaliteto, ki se odraža tudi v čokoladi, ki je polna aromatičnih okusov vanilije, cimeta, žbic ter rdečega in črnega popra. Še posebna je lega na severu otoka, kjer v dolini Sambirano poleg mangovcev uspevajo naši kakavovci, ki veljajo za ene najbolj prefinjenih na svetu. V čokoladi se prepletajo okusi borovnice, črnega korena, kave in najbolj poznane vanilije. Izjemen otok, ki daje izjemno čokolado izjemnega okusa, ki smo ga združili z treh sort kakavovca, Forastero, Trinitario in Criollo.