Televizor Sony KD-65X75WL 4K HDR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zvok z izjemnimi nizkimi toniZvočnik X-Balanced Speaker™ ustreza tanki zasnovi televizorja in nudi razločen zvok med predvajanjem filmov in glasbe.Poustvarjanje slik. Pou... Preberi cel opis
869,01 €
3-13 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 13 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o acssony.si ponudbi
Ponudba trgovine acssony.si za izdelek Televizor Sony KD-65X75WL 4K HDR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028E93C3
Prijavi napako
Zvok z izjemnimi nizkimi toniZvočnik X-Balanced Speaker™ ustreza tanki zasnovi televizorja in nudi razločen zvok med predvajanjem filmov in glasbe.Poustvarjanje slik. Poustvarjanje jasnosti.Celo vaša najljubša vsebina v 2K in HD je nadgrajena na skoraj 4K kakovost, zahvaljujoč tehnologiji 4K X-Reality™ PRO.Optimizacija svetlosti in porabe energijeZaznavanje okoliške svetlobe prilagodi svetlost zaslona pogojem v prostoru za učinkovito porabo energije. Vsak del slike je optimiziran na osnovi svetlosti vsake posamezne slike.Čudovito prefinjenoZasnovano z ozkim okvirjem, ki vas ohrani osredotočene na sliko. Prefinjen videz, ki se brez težav uskladi s sodobno notranjo opremo.Vsaka slika, oživljena z živahnimi barvamiFunkcija Live Color razširi barve slik na barve, ki jih lahko prikaže televizor, da bo vse, kar je prikazano, videti živahno in realistično.Celo hitri akcijski prizori so videti gladki in ostriMotionflow™ XR ustvari in vstavi dodatne sličice med izvirne. Ker vsako sekundo vidimo več sličic, je dogajanje bolj tekoče in ostrejše.Izjemni nizki toni in čist zvokNaš edinstveno oblikovan zvočnik X-Balanced Speaker™ dopolnjuje tanko zasnovo televizorja in dopolnjuje filme in glasbo z razločnim zvokom in bogatimi nizkimi toni.Zvok Dolby Atmos®, ki napolni prostorPrisluhnite glasbi iz filmov in skladbam s seznama predvajanja z globljim, razločnejšim in natančnejšim zvokom. Tehnologija Dolby Atmos® vas pritegne z globljim, resnično prostorskim zvokom.Osupljiva grafika. Pristne zvočne kulise. Igrajmo.S televizorji BRAVIA™ ste lahko v središču dogajanja. Navdušujoči prizori, pristen zvok in ekskluzivne nove funkcije bodo poživile vaše najljubše igre kot še nikoli doslej. Vse, kar želite gledati, na enem mestuV svojih storitvah pretakanja lahko na enem mestu najdete več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, razvrščenih po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.
Televizor Sony KD-65X75WL 4K HDR
Televizor Sony KD-65X75WL 4K HDR
869,01 €
v acssony.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka