Univerzalna mreža z magneti - komarnik za vrata 100x210cm črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Univerzalna mreža z magneti - komarnik za vrata 100x210cm črna ZAŠČITA PRED nadležnim mrčesom - mreža proti mrčesu je obvezna v poletnih dneh, ko se ose, čebele, muhe ali... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:39.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek Univerzalna mreža z magneti - komarnik za vrata 100x210cm črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027989DA
Prijavi napako
Univerzalna mreža z magneti - komarnik za vrata 100x210cm črna ZAŠČITA PRED nadležnim mrčesom - mreža proti mrčesu je obvezna v poletnih dneh, ko se ose, čebele, muhe ali komarji skušajo prebiti v stanovanje, počitniško hišico ali kamp. Komarnik za vrata ga bo učinkovito zaustavil, hkrati pa poskrbel za prost pretok zraka in ne bo oviral dostopa svetlobe. ENOSTAVNA MONTAŽA - komarnik za vrata je zelo enostaven za montažo, brez težav ga obvlada vsak. Ne potrebujete posebnih orodij ali veščin. Mrežica proti mrčesu je nameščena z ježki po vseh robovih , kar je zelo priročna in hitra rešitev. Ta rešitev bo preprečila, da bi v notranjost prišle tudi najmanjše žuželke . ZAPIRANJE Z MOČNIM MAGNETOM "T" - balkonski komarnik ima priročno zapenjanje v obliki močnega magneta, ki je razporejen v obliki črke T. Omogoča enostaven izhod na balkon ali teraso, ne da bi morali vsakokrat odstranite mrežo proti komarjem. DODATNA OKREPITEV S TRAKOM - mreža je dodatno ojačana s posebnim šivanim poliestrskim trakom, zaradi česar je veliko bolj trpežna in manj nagnjena k naključnim trganjem ali poškodbam . SPECIFIKACIJA - barva: črna mere (dolžina / širina): 210x100cm teža: 0,649 kg teža v paketu: 0,748 kg. Enostavna namestitev z zatiči ali samolepilnimi ježki (priloženo v kompletu) Popolnoma ščiti prostore pred insekti Zagotavlja zelo visoko preglednost Mrežica z zelo fino mrežico Popoln za vse vrste vrat Večgradno - pralno na 30° Ima 8 parov magnetov Črna barva
Univerzalna mreža z magneti - komarnik za vrata 100x210cm črna
Univerzalna mreža z magneti - komarnik za vrata 100x210cm črna
19,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka