MITSUBISHI klimatska naprava z montažo AY MSZ-AY-50AVGKP/MUZ-AY50VGKP 5,0 KW

MITSUBISHI klimatska naprava z montažo AY MSZ-AY-50AVGKP/MUZ-AY50VGKP 5,0 KW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Cena z montažo vsebuje 9,5% davek. Velja izključno za FIZICNE osebe, ki kupujejo klimo za stanovanjski objekt z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120/250 m2 (ki ... Preberi cel opis
1.977,90 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek MITSUBISHI klimatska naprava z montažo AY MSZ-AY-50AVGKP/MUZ-AY50VGKP 5,0 KW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02797FB6
Prijavi napako
Cena z montažo vsebuje 9,5% davek. Velja izključno za FIZICNE osebe, ki kupujejo klimo za stanovanjski objekt z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120/250 m2 (ki je del socialne politike in ni namenjen poslovni dejavnosti). V primeru naročila potrjujete in se strinjate z zgornjimi pogoji.! MSZ-AY je najnovejši model v seriji stenskih klimatskih naprav, ki so primerne tudi za ogrevanje v zimskem času, saj v načinu ogrevanja deluje do -20 °C. Posebnost modela je bela matirana površina stenske enote, ki se nevsiljivo integrira v sodobno opremljene prostore. Ker pa je pri klimatskih napravah najpomembnejša klimatizacija, oblikovanje služi tehnologiji s katero se zagotavlja idealno usmerjanje zračnega toka, neslišno delovanje ob najnižji ventilaciji in najvišja energijska učinkovitost pri hlajenju. Razvijalci so napravo načrtovali z mislijo na zdravje, čistočo in posledično dolgoletno zadovoljstvo uporabnika. Sestavni deli notranje enote so namreč premazani s patentiranim premazom proti oprijemanju prašnih in maščobnih delcev za zmanjšanje pogostosti čiščenja, vgrajen ima samočistilni način za preprečevanje plesni in neprijetnih vonjav ter filter Plasma Quad Plus s tehhnologijo za odstranjevanje mikroskopsko majhnih delcev (PM 2.5) ter virusov in bakterij. Klimatska naprave se lahko upravlja z daljinskim upravljalnikom ali v oblaku, prek aplikacije MelCloud. Najboljša odločitev za brezkompromisne uporabnike, ki prisegajo na vrhunsko tehnologijo s številnimi funkcijami udo
MITSUBISHI klimatska naprava z montažo AY MSZ-AY-50AVGKP/MUZ-AY50VGKP 5,0 KW
MITSUBISHI klimatska naprava z montažo AY MSZ-AY-50AVGKP/MUZ-AY50VGKP 5,0 KW
1.977,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka