PLANET POOL solarni tuš Elegance, 40 litrov

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Solarni tuš Elegance s PVC rezervoarjem in enoročno mešalno baterijo ima armaturo za hladno vodo – pipica za umivanje nog. Celotna višina tuša je 215 cm. Prostornina reze... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek PLANET POOL solarni tuš Elegance, 40 litrov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003F3FB4
Prijavi napako
Solarni tuš Elegance s PVC rezervoarjem in enoročno mešalno baterijo ima armaturo za hladno vodo – pipica za umivanje nog. Celotna višina tuša je 215 cm. Prostornina rezervoarja s toplo vodo je 40 litrov. Ima tudi široko prho.

Tuš namestite na vrtu ali ob bazenu na mestu, ki je dobro obsijano s soncem. Tuš priklopite na ustrezno vrtno zalivalno cev.

Izkoristite moč sonca. Vedno se tuširajte s toplo vodo. Prednost solarnih tušev je, da imajo posebno obdelan rezervoar z vodo, ki zagotavlja gretje vode za tuširanje s pomočjo sončne energije. Nekateri modeli imajo rezervoar dodatno obdelan s stekleno površino kar še dodatno poveča izkoristek gretja s pomočjo sončne energije. Za postavitev prosto stoječega tuša ne potrebujete posebne napeljave, temveč ga preprosto postavite na želeno mesto ob bazenu, ali kjer koli drugje na vrtu. Priključite ga lahko na običajno gumijasto ali PVC cev za dotok vode. Preko zime tuš enostavno odstranite. Temperaturo uravnavate z mešalno baterijo.

Vrsta dodatne opreme Univerzalna dodatna oprema
PLANET POOL solarni tuš Elegance, 40 litrov
PLANET POOL solarni tuš Elegance, 40 litrov
361,06 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka