SENCOR ventilator SFN9011SL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sencor ventilator SFN9011SL je odlična rešitev v vročih dneh, saj združuje kar 4 načine delovanja v eni napravi, in sicer kot poletni ventilator, vlažilnik zraka, ohlajev... Preberi cel opis
158,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek SENCOR ventilator SFN9011SL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Moč (v W)
110 W
Višina (v cm)
88.9 cm
Vrsta ventilatorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003F2047
Prijavi napako
Sencor ventilator SFN9011SL je odlična rešitev v vročih dneh, saj združuje kar 4 načine delovanja v eni napravi, in sicer kot poletni ventilator, vlažilnik zraka, ohlajevalnik zraka ter ionizator.

Odlikuje ga funkcija ionizacije, ki v prostoru ustvari učinek »svežega zraka po poletnem dežju«. Omogoča vlaženje in hlajenje zraka z vodno črpalko, funkcijo vlaženja pa lahko po želji izklopite. V načinu vlaženja deluje funkcija samodejnega izklopa v primeru prazne posode.

Na voljo so 3 hitrosti delovanja, izbirate pa lahko med 3 načini delovanja:

normalno
naravno – gre za funkcijo »naravni prepih«, ki združuje različne hitrosti delovanja
spanje – ponuja možnost samodejnega preklopa na nižjo hitrost – po 30 minutah delovanja na srednji hitrosti preklopi na najnižjo hitrost, če ventilator deluje na visoki hitrosti, pa sprva preklopi na srednjo hitrost, po nadaljnjih 30 minutah pa na najnižjo hitrost

Prednost SFN9011SL ventilatorja je daljinski upravljalnik. Odlikuje ga vgrajeni časovnik za izklop (do 7,5 h) z indikatorjem preostalega časadelovanja v korakih po 0,5 h. Opremljen je z LED prikazovalnikom.

Enakomerno porazdelitev zraka omogoča prednja maska z možnostjo samodejnega nihanja. Cenili boste pralni filter za prah, posebni vodni filter ter indikator nivoja vode. Zaznamuje ga snemljiv rezervoar za vodo s prostornino 5,5 litra.

Za enostavno rokovanje skrbijo integrirani stranski ročaji ter 4 kolesa. Na voljo so še praktična držala za navijanje kabla v skritem zadnjem delu aparata.
SENCOR ventilator SFN9011SL
SENCOR ventilator SFN9011SL
158,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka