RAZER miška Naga V2 Pro

RAZER miška Naga V2 Pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brezžična igralna miška Naga V2 Pro omogoča brezžično 2,4 GHz HyperSpeed USB, Bluetooth ali žično povezavo z USB-C kablom. Opremljena je s Chroma RGB osvetlitvijo, Focus ... Preberi cel opis
199,95 € -3 %
194,90 €
-3 %199,95 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek RAZER miška Naga V2 Pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Največja ločljivost senzorja (DPI)
30000
Tip senzorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027345AA
Prijavi napako
Brezžična igralna miška Naga V2 Pro omogoča brezžično 2,4 GHz HyperSpeed USB, Bluetooth ali žično povezavo z USB-C kablom. Opremljena je s Chroma RGB osvetlitvijo, Focus Pro optičnim seznorjem s 30.000 DPI, PTFE nogicami in z optičnimi stikali 3. generacije. Priložene so 3 enostavno zamenljive stranske ploščice z 2, 6 ali 12 gumbi. Vsebuje polnilne baterije, ki nudijo do 150 ur uporabe s HyperSpeed in do 300 ur z Bluetooth povezavo. Popolna prilagodljivost Naga V2 Pro omogoča menjavanje stranskih ploščic z različnimi gumbi. V paketu je set magnetnih ploščic z 12, s 6 in z 2 gumboma, ki omogoča prilagoditev za vsako vrsto igre z do 20 programabilnimi gumbi. Miška je opremljena tudi s prilagodljivim koleščkom, ki omogoča preklaplanje med 5 prednastavljenimi in enim prilagodljivim načinom. Kolešček se lahko premika povsem gladko ali po stopnjah, odvisno od nastavitve. Lastnosti vredne profesionalnih gamerjev Miška je opremljena z RGB Chroma osvetlitvijo na znaku Razer in na 12-gumbni stranski plošči. Za natančnost poskrbi Focus Pro 30K optični senzor. Gumbi vsebujejo odzivna optična stikala 3. generacije, za gladko drsenje po podlagi pa poskrbijo PTFE nogice. Brezžična ali žična povezava Miška podpira brezžično povezavo HyperSpeed, ki zagotavlja odzivnost med igro. Na en USB sprejemnik se lahko poveže Razer miško in tipkovnico hkrati, in tako sprosti USB vhod. Miška omogoča tudi povezavo preko Bluetooth ali povezavo s kablom USB-C, ki je namenjen tudi polnjenju baterije, ki s H
RAZER miška Naga V2 Pro
RAZER miška Naga V2 Pro
194,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka