CALIFORNIA EXOTIC podaljšek penisa Futurotic penis Extender

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S podaljkom penisa se lahko razveselite nad dodatnimi petimi centimetri v dolžino in enim centimetrom v irino. Podaljek penisa je v predelu glavice ojačan in omogoča stab... Preberi cel opis
17,95 € -15 %
15,26 €
1-3 dni
-15 %17,95 €
z dostavo 19,16 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
19,16 €
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek CALIFORNIA EXOTIC podaljšek penisa Futurotic penis Extender. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003EBA1A
Prijavi napako
S podaljkom penisa se lahko razveselite nad dodatnimi petimi centimetri v dolžino in enim centimetrom v irino. Podaljek penisa je v predelu glavice ojačan in omogoča stabilno noenje v času uporabe. Njegova oblika je realistična, saj ima izrazito oblikovano glavico. Narejen je iz prožnega materiala Rea-skin, ki je na otip čisto podoben pravi koži. Skratka, partnerja boste navduili z večjo velikostjo vaega penisa in gladko povrino realističnega materiala. Barva podaljka penisa je temno rjava. Notranji premer: 2cm - raztegljiv Zunanji premer: 4 cm. Dolžina: 14 cm Zaradi narave Real-skin materiala, uporabljajte zraven le vlažilne gele na vodni osnovi. Proizvajalec: California Exotic Novelties
CALIFORNIA EXOTIC podaljšek penisa Futurotic penis Extender
CALIFORNIA EXOTIC podaljšek penisa Futurotic penis Extender
15,26 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka