SAMSUNG sušilni stroj DV90T5240AE/S7

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sušilni stroj Samsung ima tehnologija toplotne črpalke, ki zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil.

T...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sgermobil.si ponudbi
Ponudba trgovine sgermobil.si za izdelek SAMSUNG sušilni stroj DV90T5240AE/S7. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred
Globina (cm)
60 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025BC8F1
Prijavi napako
Sušilni stroj Samsung ima tehnologija toplotne črpalke, ki zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil.

Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil. Prislužil si je oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporablja hladilno sredstvo namesto elektrike, topli zrak pa reciklira in tako porabi manj energije. Spremenite smer odpiranja vrat glede na mesto postavitve in stvari v bližini. Tako vam niti stene ne bodo na poti! Vrata so prozorna, * tako da lahko v trenutku preverite, kaj se dogaja v notranjosti. Izberite funkcijo preprečevanja gubanja, ki po koncu programa sušenja s prekinitvami obrača boben brez toplote do 180 minut. Tako oblačila ne ležijo dlje časa na enem mestu in se ne zmečkajo. OptimalDry uporablja tri senzorje za najboljše rezultate. Spremlja vlažnost in prilagodi čas sušenja, da je vaše perilo hitro suho, pri tem pa porabi malo energije. Poleg tega poskrbi, da se oblačila ne poškodujejo, in vas opomni na čiščenje izmenjevalnika toplote. Inovativna filtrska enota 2-v-1 vsebuje dvoslojni mrežasti filter. Zato filter izmenjevalnika toplote ni potreben, kar omogoča enostavno vzdrževanje. Dva alarma vas opozorita, ko je treba filter in izmenjevalnik toplote očistiti. Quick Dry 35 cikel za hitro sušenje lahko manjše količine oblačil (1 kg) posuši in pripravi na uporabo v le 35 minutah. Z uporabo visoke toplote lahko varno in hitro posuši nekaj kosov oblačil - preprosto posušite oblačila, ki jih potrebujete in ko jih potrebujete.
SAMSUNG sušilni stroj DV90T5240AE/S7
SAMSUNG sušilni stroj DV90T5240AE/S7
799,99 €
v sgermobil.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka