Mitsubishi MSZ-AY 2,5 kW - MSZ-AY25VGK/MUZ-AY25VG

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta napredni model proizvajalca Mitsubishi Electric osvaja s številnimi funkcionalnostmi, privlačnim videzom in kompaktnim dizajnom. Poleg tihega in zanesljivega delovanja... Preberi cel opis
1.121,42 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek Mitsubishi MSZ-AY 2,5 kW - MSZ-AY25VGK/MUZ-AY25VG. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Moč hlajenja (v kW)
2.5 kW
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027256CF
Prijavi napako
Ta napredni model proizvajalca Mitsubishi Electric osvaja s številnimi funkcionalnostmi, privlačnim videzom in kompaktnim dizajnom. Poleg tihega in zanesljivega delovanja ima Mitsubishi MSZ-AY vgrajen WiFi vmesnik in dodatni žični nadzorni vmesnik, ki je naprodaj posebej. Prav tako uporablja novo, okolju prijazno hladilno sredstvo R32 in prav zahvaljujoč njemu ter napredni inverterski tehnologiji sodi v razred energijsko učinkovitih naprav A+++ . Z močjo 2,5 kW bo zanesljivo ohladil prostore do 25 m2.Upravljanje naprave omogoča infrardeč daljinski upravljalnik, vaše udobje pa številne funkcije. Navpične in vodoravne lamele se samodejno premikajo, da zagotovijo enakomeren pretok zraka po prostoru, funkcija Econo Cool pa prilagodi količino zraka, usmerjenega proti telesu, glede na temperaturo izstopnega zraka. Na ta način se doseže tudi 20-odstotno povečanje energetske učinkovitosti.Za brezskrbno delo tudi, ko vas ni, so poskrbele napredne funkcije: Tedenski časovnik, "i save", samodejni ponovni zagon in avtomatska sprememba načina delovanja . Skupaj nudita odličen nadzor nad klimatsko napravo s samodejnim izklopom, vžigom, spreminjanjem nastavljene temperature in delovanjem po vnaprej določenih nastavitvah. Na ta način boste dodatno prihranili pri porabi električne energije.Zahvaljujoč polnilnemu sistemu s srebrovimi ioni in dodatnemu filtru za čiščenje in aromatiziranje zraka pozabite na zatohel zrak, neprijetne vonjave, prah in alergene. Mirno spite z zagotovljeno kakovostjo zraka in nočno nastavitvijo , ki zmanjša stopnjo osvetlitve indikatorja klimatske naprave, izklopi zvočno signalizacijo in zniža raven hrupa zunanje enote za 3dB.Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-AY 2,5 kW je sestavljena iz notranje enote z oznako MSZ-AY25VGK, zunanje enote MUZ-AY25VG in infrardečega daljinskega upravljalnika.
Mitsubishi MSZ-AY 2,5 kW - MSZ-AY25VGK/MUZ-AY25VG
Mitsubishi MSZ-AY 2,5 kW - MSZ-AY25VGK/MUZ-AY25VG
1.121,42 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka