HISENSE klimatska naprava WINGS PRO + montaža

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
OGREVANJE CELO PRI –20 °C
Izjemna zmogljivost ogrevanja
Saj veste, kako prijetno je občutiti toplino sonca celo v najbolj mrzlem zimskem okolju? S funkcijo ogrevanj...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
806,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek HISENSE klimatska naprava WINGS PRO + montaža. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred hlajenja
A++
Glasnost notranje enote (v dB)
24 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F403A0
Prijavi napako
OGREVANJE CELO PRI –20 °C
Izjemna zmogljivost ogrevanja
Saj veste, kako prijetno je občutiti toplino sonca celo v najbolj mrzlem zimskem okolju? S funkcijo ogrevanja Hisense boste lahko podobno topel občutek doživeli tudi doma. Klimatske naprave Hisense lahko zaradi vgrajene tehnologije predgretja in tehnologije električnega ogrevanja ohišja zagotavljajo toploto tudi, kadar temperatura okolice znaša –20 °C.
HLADILNO SREDSTVO R32
Okolju prijazen hladilni plin
R32 je okolju prijaznejši plin, ki se ponaša z višjo zmogljivostjo hlajenja pri enaki prostornini.To pomeni, da je v vsaki napravi potrebno manj hladilnega sredstva, zato je učinek na globalno segrevanje močno zmanjšan.
PAMETNO UPRAVLJANJE PREK WI-FI OMREŽJA
Preprosto in zanesljivo upravljanje prek brezžičnega omrežja
Klimatsko napravo lahko zlahka upravljate iz katerega koli prostora v stanovanju, potrebujete le mobilni telefon in brezžično internetno povezavo. Doma lahko ohranjate želeno temperaturo tudi s preprosto aplikacijo in uporabniku prijaznim vmesnikom, zato lahko preživljate čas zdoma brez skrbi. Aplikacije za klimatske naprave Hisense so na voljo za sistema iOS in Android.
4D PRETOK ZRAKA
Samodejno nihanje lopute
S samodejnim premikanjem horizontalnih loput naprava zagotavlja optimalno porazdelitev in pretok hladnega ali toplega zraka skozi prostor v vseh štirih smereh. Hisense tehnologija za distribucijo zraka v zaprtih prostorih zagotavlja uporabniku maksimalno udobje.
FILTER Z AKTIVNIM OGLJEM
Najboljša absorpcija delcev in neprijetnega vonja
Filter z aktivnim ogljem poleg delcev zajame tudi kemikalije, hlape in cigaretni dim. Je popolna rešitev za odpravo neprijetnega vonja, tako da lahko uživate v svežem in čistem zrak
TIHO DELOVANJE
Zmanjšanje hrupa za vaše udobje
Nizka raven hrupa, ki je lahko tudi do 19 dB, vam bo pomagala ustvariti mirno in udobno okolje, zaradi česar boste lahko uživali v tišini.
PAMETNI NAČIN (SMART MODE)
Popolna sobna temperatura z enim klikom
Samo pritisnite gumb "Smart" in klimatska naprava se bo samodejno nastavila na najboljši način delovanja glede na temperaturo v prostoru.
ČUTIM - I FEEL
Regulacija temperature z daljinskim upravljalnikom
Daljinski upravljalnik meri sobno temperaturo in podatke posreduje napravi. Ne samo sobna temperatura, ampak tudi temperatura okoli uporabnika se preko senzorja na brezžičnem daljinskem upravljalniku prenaša v notranjo enoto. Notranja enota se upravlja in prilagaja glede na zaznano temperaturo, kar omogoča inteligentno nadzorovanje sobne temperature.
OGREVANJE NA 8 °C
Prihranite energijo in zaščitite svoj dom pred zmrzovanjem
Naš poseben režim ogrevanja v hladnejšem vremenu in daljši odsotnosti od doma ohranja in ščiti vaš dom pred zmrzovanjem z vzdrževanjem sobne temperature pri 8 °C.
24 URNI ČASOVNIK
Prednastavljen dnevni način delovanja
Čez dan lahko nastavite čas kdaj se klimatska naprava samodejno vklopi ali izklopi. Brez skrbi, preprosto uživajte ob vedno pravi temperaturi prostora.
ZATEMNITEV
Funkcija zatemnitve
Pritisnite gumb DIMMER, da zatemnite osvetlitev displeja na notranji enoti.
VISOKA UČINKOVITOST IN MANJŠA PORABA ENERGIJE
Klimatske naprave Hisense uporabljajo 3D-invertersko tehnologijo, ki jo dopolnjujejo optimizirani notranji zračni vod, sodobna cevka z notranjimi utori in napredna prezračevalna loputa, zato so energijsko precej učinkovitejše in zmanjšajo letno porabo energije za kar 30 %.
SAMOČISTILNA FUNKCIJA - PROTI PLESNI
Zagotavljanje zdravega okolja
Po izklopu klimatske naprave bo notranji ventilator deloval še dodatnih 30 sekund, da posuši uparjalnik. S preprečevanjem nabiranja plesni na uparjalniku boste ohranili zdrav zrak.
Sterilizacija HI-NANO
Samočiščenje v zaprtih prostorih
3 min zaščita
Pametno odtajanje
Antibakterijsko delovanje
Možnost priklopa z dveh strani
Ogrevanje ohišja zunanje enote
Varčni način delovanja
LED skriti zaslon
Enostavna montaža
Enostavno vzdrževanje
Super Cool - Super hlajenje
Udoben spanec - 4 modeli
Podatkovna kartica izdelka
HISENSE klimatska naprava WINGS PRO + montaža
HISENSE klimatska naprava WINGS PRO + montaža
799,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka