GARDENA lopata za sneg 3260

GARDENA lopata za sneg 3260

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Še posebej v ostrih zimah z veliko snega, je na velikih površinah, Gardena snežni plug hiter pomočnik. Z delovno širino 70 cm, se lahko na enkrat odstrani veliko snega. Preberi cel opis
86,99 €
1-10 dni
Cena z dostavo
89,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek GARDENA lopata za sneg 3260. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003E512E
Prijavi napako
Še posebej v ostrih zimah z veliko snega, je na velikih površinah, Gardena snežni plug hiter pomočnik. Z delovno širino 70 cm, se lahko na enkrat odstrani veliko snega.

Držalo je iztezno v treh korakih (pribl. 30 cm) in prilagodljivo telesni višini. Ročaj je prevlečen z oblogo, ki zagotavlja prijeten oprijem. Zahvaljujoč dodatnim ročajem, ki so nameščeni približno na polovici držala, je sneg udobno iztresen iz pluga.

Določena tekalna površina na zadnjem delu pluga in dodatna aluminijasta cev, zagotavljata stabilnost in možnost uporabe noge, za lažje zajemanje večjih količin snega. Robusten in vzdržljiv rob je iz pocinkane pločevine.

Najboljše prihaja na koncu: ko ga več ne potrebujemo, se snežni plug hitro zloži in priročno shrani. Držalo se razstavi enostavno in brez uporabe orodja ter se zatakne pod plug.

Tehnične podrobnosti

vrsta plug
GARDENA lopata za sneg 3260
GARDENA lopata za sneg 3260
86,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka