Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3,5 kW črn - MSZ-EF35VEB/MUZ-EF35VG

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Napredni model proizvajalca Mitsubishi Electric je bil zasnovan v uglednem italijanskem studiu, da bi zadovoljil prefinjen okus zahtevnih uporabnikov. Na voljo je v treh ... Preberi cel opis
1.470,12 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3,5 kW črn - MSZ-EF35VEB/MUZ-EF35VG. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Moč hlajenja (v kW)
3.5 kW
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026E8A1B
Prijavi napako
Napredni model proizvajalca Mitsubishi Electric je bil zasnovan v uglednem italijanskem studiu, da bi zadovoljil prefinjen okus zahtevnih uporabnikov. Na voljo je v treh barvah, da se popolnoma prilega vsakemu interierju.Zahvaljujoč napredni inverterski tehnologiji je Mitsubishi Electric Kirigamine Zen v razredu energijske učinkovitosti A+++ , za dodatno varčevanje z energijo pa je vključena nova napredna funkcija "low standby power", ki zmanjša porabo energije v stanju pripravljenosti za 90 % , tj. 1W .Z močjo 3,5 kW zagotavlja točno želeno klimo v prostorih do 35 m2.Da bi lahko ves čas uživali v tihem in zanesljivem delovanju vaše klimatske naprave, so na voljo dodatne funkcije, kot so: Tiho delovanje, Tedenski časovnik, Samodejni ponovni zagon, Samodejna sprememba načina delovanja, "i save" in Samodiagnoza. Enostaven nadzor omogoča infrardeči daljinski upravljalnik in dodatne izbirne rešitve, ki se prodajajo posebej: WiFi vmesnik za brezžično upravljanje klimatske naprave preko aplikacije MEL Cloud na vašem računalniku, tablici ali pametnem telefonu žični nadzorni vmesnik z razširjenimi nadzornimi zmogljivostmiPoleg zanesljivega hlajenja in ogrevanja mora biti najpomembnejša lastnost klimatske naprave zagotovo izboljšanje kakovosti zraka in njegova enakomerna porazdelitev v prostoru. Zato je serija Kirigamine Zen opremljena z napredno filtracijo, samodejnimi vodoravnimi odvodnimi lamelami in funkcijo Econo Cool , ki prilagodi količino zraka, usmerjenega proti telesu, glede na temperaturo izstopnega zraka - na ta način 20-odstotno povečanje energije. dosežena je tudi učinkovitost. Omeniti moramo še, da ima Kirigamine Zen poleg standardne filtracije še dodaten filter s srebrovimi ioni in napreden Nano Platinum Filter , ki zaradi svoje 3D površine izredno učinkovito filtrira neželene delce in neprijetne vonjave.Klimatska naprava Mitsubishi Electric Kirigamine Zen 3,5 kW je sestavljena iz notranje enote z oznako MSZ-EF35VEB , zunanje enote MUZ-EF35VEB in infrardečega daljinskega upravljalnika.
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3,5 kW črn - MSZ-EF35VEB/MUZ-EF35VG
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3,5 kW črn - MSZ-EF35VEB/MUZ-EF35VG
1.470,12 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka