Klima Gree GWH12 FAIRY, 3,5 kW, bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zmogljiva klima po dostopni ceni. Fairy je naprava, ki se od drugih razlikuje po svoji edinstveni zasnovi. Eleganten videz, stilsko dovršeno ohišje in zaobljeni vogali za... Preberi cel opis
959,99 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 859,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek Klima Gree GWH12 FAIRY, 3,5 kW, bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026DFDFB
Prijavi napako
Zmogljiva klima po dostopni ceni. Fairy je naprava, ki se od drugih razlikuje po svoji edinstveni zasnovi. Eleganten videz, stilsko dovršeno ohišje in zaobljeni vogali zaznamujejo napravo, popolno za namestitev v vsakem sodobno urejenem prostoru. Ena njenih lastnosti je tudi delovanje znotraj širokega okvira zunanjih temperatur (ogrevanje do -25 -C) in visoka učinkovitost pri gretju. Fairy je popolna izbira za uporabnike, ki cenijo kakovost in sodobno oblikovanje klimatskih naprav. Klimatska naprava Fairy ima bogat nabor lastnosti, ki zagotavljajo visoko udobje pri uporabi; na primer sedem hitrosti ventilatorja, zračni ionizator, mehki zagon in prikaz temperature na krmilniku. Naprave s kapaciteto 2,7 in 3,5 kW so opremljene z avtomatskimi vodoravnimi in navpičnimi usmerjevalniki zraka. Ostale lastnosti klimatske naprave Gree Fairy: kompakten in eleganten dizajn, ki se prilega različnim stilom, dvojni usmerjevalnik zračnega toka, vgrajen WiFi vmesnik za upravljanje prek telefona ogrevano dno zunanje enote, tedenski časovnik, delovanje do -25 -C v načinu gretja. Ionizator zraka Slovenski potrošniki so v zadnji raziskavi švicarskega instituta ICERITAS potrdili vrhunsko kakovost klimatskih naprav in so izbrali GREE za proizvajalca z najvišjo kakovostjo v kategoriji "Proizvajalec klimatskih sistemov in naprav". GREE je prejemnik certifikata Qudal 2020/2021 (Quality Medal). oz. možnost podaljšanje na 5 let. Podaljšana 5-letna (60 mesecev) je na voljo za modele Pular Eco, Fairy in G-Tech, kadar je kupec fizična oseba in je klimatska naprava vgrajena ter se uporablja v gospodinjstvu. Za uveljavitev 5 in 7-letne garancije je ključna registracija vgrajenih naprav ali sistema, ki jo lahko opravite na spletnem naslovu: www.gree.si/registracija-naprave. je veljavna pod pogoji osnovne garancije, katere garancijski rok je sicer 2 leti, torej na vse sestavne dele naprave pod pogoji, da je v grajena in uporabljena v čistem delovnem okolju in skladno z navodili za uporabo ter skladno z garancijskimi pogoji. Za podaljšanje garancije do 5 let ali 7 let je treba opraviti vsakoletni redni pregled klimatske naprave, ki vključuje preizkus tesnosti hladiva, pregled delovanja motoriziranih delov, čiščenje zunanje in notranje enote ter pregled pretočnosti odtokov kondenzata. Opravljanje servisov se dokazuje z originalnimi računi izvajalca za opravljen servis. Vzdrževanje lahko opravi monter, ki je napravo vgradil, v skladu s splošnimi navodili za vzdrževanje klimatskih naprav po priporočilu zastopnika proizvajalca.
Klima Gree GWH12 FAIRY, 3,5 kW, bela
Klima Gree GWH12 FAIRY, 3,5 kW, bela
959,99 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka