Toshiba Seiya 2,5 kW - RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E

Toshiba Seiya 2,5 kW - RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
*BREZPLAČNI FILTER*Seiya Inverter predstavlja popoln vstop v svet klimatskih naprav. Vstopni model Toshibine ponudbe je opremljen z varčnim inverterskim kompresorjem in v... Preberi cel opis
691,98 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek Toshiba Seiya 2,5 kW - RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026D7847
Prijavi napako
*BREZPLAČNI FILTER*Seiya Inverter predstavlja popoln vstop v svet klimatskih naprav. Vstopni model Toshibine ponudbe je opremljen z varčnim inverterskim kompresorjem in vsemi funkcionalnostmi, ki so jih vajeni uporabniki premium znamke, kot je Toshiba. Poleg tega svoje delo opravlja z najnovejšim hladilnim sredstvom R32 , ki ni samo okolju prijaznejše, temveč prinaša tudi dodatne prihranke pri porabi električne energije.Niso pa le odlične lastnosti tisto, zaradi česar je ta model odličen, tu je tudi primer nenehnega dela na inovacijah, ki bodo poskrbele za maksimalno udobje in brezskrbnost. Seiya zmanjša raven hrupa z dvema funkcijama tihega delovanja: QUIET na notranji enoti vam omogoča nemoten mir ponoči in SILENT na zunanji enoti za vaše sosede. In vse to z enim samim pritiskom na gumb!Poleg tihega in varčnega delovanja vam bodo naprave Seiya zagotovile tudi odlično kakovost zraka zahvaljujoč filtru "IAQ" in toplotnemu izmenjevalniku Magic Coil® . Toplotni izmenjevalnik notranje enote je po končanem delovanju vedno čist in suh s posebnim premazom skupaj s samočistilno funkcijo. Ni možnosti za razvoj neprijetnih vonjav in bakterij.Za enostavno in zanesljivo upravljanje vaše nove klimatske naprave je na voljo infrardeči daljinski upravljalnik in možnost dokupa opcijskega WiFi vmesnika RB-N104S-G, s katerim lahko napravo upravljate s svojim pametnim telefonom ali tablico.Klimatska naprava Toshiba Seiya Inverter 2,5 kW je sestavljena iz notranje enote z oznako RAS-B10E2KVG-E, zunanje enote RAS-10E2AVG-E in infrardečega daljinskega upravljalnika.
Toshiba Seiya 2,5 kW - RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E
Toshiba Seiya 2,5 kW - RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E
691,98 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka