Karpos LOMA W JERSEY, maja ž.kr poh, modra 2500661

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ženska majica s kratkimi rokavi Karpos Loma W Jersey je lahkotna in zelo dobro diha, ter se odlično spopada z vročino. Primerna je za pohodništvo in treking, pa tudi tudi... Preberi cel opis
Barva: modra

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek Karpos LOMA W JERSEY, maja ž.kr poh, modra 2500661. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina rokavov
Športna majica za
Velikost
XL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026CDF0A
Prijavi napako
Ženska majica s kratkimi rokavi Karpos Loma W Jersey je lahkotna in zelo dobro diha, ter se odlično spopada z vročino. Primerna je za pohodništvo in treking, pa tudi tudi za druge prostočasne aktivnosti. Ohranjala vas bo sveže in suhe. Je enobarvna in ima na hrbtu potisk z imenom znamke. Ovratnik je klasični okrogel in ima skrite šive, tako da ne povzroča draženja in srbečice. Material je zelo prožen in omogoča popolno svobodo gibanja. Majica je oprijetega kroja, ki se lepo prilega ženski anatomiji.
Karpos LOMA W JERSEY, maja ž.kr poh, modra 2500661
Karpos LOMA W JERSEY, maja ž.kr poh, modra 2500661
39,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka