DOC JOHNSON masažnik Doxy

DOC JOHNSON masažnik Doxy

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Masažnik Doxy je oblikovan kot športni masažnik, vendar pa ga lahko uporabljate tudi kot običajnega. Je najmočnejši masažnik na svetu, ki ima kar 3 metre dolg kabel, zato... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek DOC JOHNSON masažnik Doxy. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Dolžina (cm)
35 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003E10A1
Prijavi napako
Masažnik Doxy je oblikovan kot športni masažnik, vendar pa ga lahko uporabljate tudi kot običajnega. Je najmočnejši masažnik na svetu, ki ima kar 3 metre dolg kabel, zato ga lahko uporabljate kljub temu, da se vtičnica ne nahaja v vaši neposredni bližini.Masažna glava Doxyja nudi močne vibracije, ki bodo segle globoko v vaše telo in prav zaradi tega je Doxy masažnik tako zelo učinkovit! Vibracije, ki jih proizvaja niso slišne kot tisti nadležni brneči zvok, ki ga običajno povezujemo s tovrstnimi masažniki, ampak se jih občuti kot prijetne valove, ki jih masažnik počasi ponese v vaše telo.Masažnik lahko uporabljate sami ali v paru. Njegovo hitrost lahko nadzorujete: najnižja frekvenca je približno 3000 vrt/min, najvišja pa približno 9000 vrt/min. Upravljate lahko tudi s pulzacijo masažnika. Masažna glava je prevlečena s posebnim hipoalergenim medicinsko razgradljivim materialom, ki ne vsebuje škodljivih ftalatov ali lateksa. Izdelek je narejen v britanski tovarni v Cornwallu, ki nudi 12-mesečno garancijo v primeru okvar in nedelovanja.

Lastnosti:
Material: ABS/silikon
Dolžina: 35 cm
Širina: 7 cm
DOC JOHNSON masažnik Doxy
DOC JOHNSON masažnik Doxy
109,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka