TEM modul polnilnik USB 5V 3,0A EM68- beli

TEM modul polnilnik USB 5V 3,0A EM68- beli

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
V današnji poplavi mobilnih telefonov, pametnih ur, tabličnih računalnikov, športnih kamer, navigacijskih in ostalih elektronskih naprav je postalo njihovo polnjenje že p... Preberi cel opis
31,06 €
3-10 dni
Cena z dostavo
35,56 €
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 3 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:44.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o epsvetila.si ponudbi
Ponudba trgovine epsvetila.si za izdelek TEM modul polnilnik USB 5V 3,0A EM68- beli. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026BCBCC
Prijavi napako
V današnji poplavi mobilnih telefonov, pametnih ur, tabličnih računalnikov, športnih kamer, navigacijskih in ostalih elektronskih naprav je postalo njihovo polnjenje že povsem vsakodnevno rutinsko opravilo.Hitro se nam nakopičijo razni adapterji, priključki, kabli, zato vam TEM ponuja preprosto rešitev – zmogljiva USB polnilnika EM67 in EM68. Oblikovana sta kot 1-modularni element in se vgrajujeta enako kot navadna električna vtičnica Modul.USB polnilnik EM68, nameščen na vaši delovni mizi, v pisarnah ali kot samostojna »vtičnica« v stanovanju ali javnih prostorih, poskrbi za večje udobje in zanesljivost polnjenja vaših elektronskih naprav.USB polnilnik je, kljub svoji majhnosti, zelo zmogljiva, zato boste enostavno in hitro napolnili svoje naprave prek dvojnegastandardnega A-priključka (EM67) ali kombiniranega A- in novejšega C-priključka (EM68).
TEM modul polnilnik USB 5V 3,0A EM68- beli
TEM modul polnilnik USB 5V 3,0A EM68- beli
31,06 €
v epsvetila.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka