Den Zložljiva košara za perilo siva 64,5x34,5x59 cm lanena tkanina

Den Zložljiva košara za perilo siva 64,5x34,5x59 cm lanena tkanina

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Priskrbite si to košaro za perilo s stranskimi ročaji, saj bo odličen pomočnik za vaš dom! Lepo skrije umazano perilo in je tudi dekorativen dodatek za vaše notranje pros... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Den Zložljiva košara za perilo siva 64,5x34,5x59 cm lanena tkanina. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026B4913
Prijavi napako
Priskrbite si to košaro za perilo s stranskimi ročaji, saj bo odličen pomočnik za vaš dom! Lepo skrije umazano perilo in je tudi dekorativen dodatek za vaše notranje prostore. Vzdržljiv material: Umetno platno je znano kot vzdržljiv in izjemno močan material. Dodatna prednost je, da dobro prekriva, saj je izdelan iz poliestra, ene najbolj vzdržljivih in dolgotrajnih tkanin! Odstranljive notranje vreče: 3 odstranljive vreče z 2 ročajema olajšajo oprijem in prenašanje v pralnico. Tako ni treba premikati celotne košare za perilo. Praktičen dizajn: Pokrov preprečuje neprijetne vonjave in ščiti vaše perilo pred prahom. Poleg tega ročaji ob straneh pomagajo enostavno odnesti košaro za perilo v pralnico. Košaro za perilo je mogoče enostavno zložiti in tako prihraniti prostor, ko ni v uporabi. 2-delni prostor za shranjevanje: Ta košara za perilo ima 3 predelke, ki omogočajo enostavno razvrščanje oblačil po barvi in vrsti, s čimer prihranite čas pri pranju perila. Opomba: Vsakemu izdelku je priložen priročnik za enostavno sestavljanje. Barva: Siva Material: Umetna lanena tkanina (100 % poliester), karton Celotne dimenzije: 64,5x34,5x59 cm (ŠxGxV) Dimenzije škatle (brez pokrova): 64x34x58,5 cm (ŠxGxV) Z ročajem na vsaki strani Zložljivo Paket vsebuje: 1xKošara 3xMrežasta vreča 1xSpodnje rezilo 2xRazdelilna plošča 1xSrednji pokrov
Den Zložljiva košara za perilo siva 64,5x34,5x59 cm lanena tkanina
Den Zložljiva košara za perilo siva 64,5x34,5x59 cm lanena tkanina
41,50 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka