OKAI električni skiro NEON Lite ES10 črn

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Podjetje Okai, z več kot 17 letnimi izkupnjami na področju e-mobilnosti, ki se je začelo z strastjo ene osebe in preraslo v svetovno znano blagovno znamko. Glavni cilj je... Preberi cel opis
469,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek OKAI električni skiro NEON Lite ES10 črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Čas polnjenja (v h)
4.5
Dodatne lastnosti
Doseg (v km)
30
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0267D0B7
Prijavi napako
Podjetje Okai, z več kot 17 letnimi izkupnjami na področju e-mobilnosti, ki se je začelo z strastjo ene osebe in preraslo v svetovno znano blagovno znamko. Glavni cilj je omogočiti ljudem, da se gibljejo na varen, preprost in zabaven način od prvega do zadnjega prevoženega kilometra. Podjetje ki se ukvarja z proizvodnjo najkakovestnejših izdelkov, vrhunske tehnologije, visoko zmogljivih električnih vozil.

Električni skiro Okai NEON Lite ES10, modernega designa in kakovostne izdelave, ki boste z enim polnjenjem litijonske baterije lahko prevozili do 30 km. Skiro z motorjem maksimalne moči do 600 W, doseže hitrost do 25 km/h in lahko prenaša vzpon do 20% naklona. Skiro je opremljen s 22,9 cm (9") pnevmatikam, dvojnim zavornim sistemom in vodoodporen z zaščito IP55.

1. Ambientna osvetlitev

Električni skiro Okai NEON Lite ES10 ima prilagodljive ambientne luči, na sprednji cevi, ki osvetlijo ulice, po katerih se vozite in vam pomagajo, da ste ves čas vidni. Nastavitev ambientne osvetlitve nastavljate preko aplikacijo Okai in prilagodite barvo luči tako, da ustreza vašemu slogu.

2. Zavorni sistem

Električni skiro vam zagotavlja odlične vozne zmogljivosti in hkrati skrbi za vašo varnost. Opremljen je z dvojnim zavornim sistemom E-ABS zavoro spredaj in mehansko disk zavoro zadaj. Za večjo vidljivost v prometu pa ima skiro odsevnike spredaj, zadaj in na strani.

3. LCD zaslon

Zahvaljujoč preglednemu LCD vgrajenemu zaslonu, lahko vsak trenutek preverite hitrost, stanje baterije in način vožnje (sport, normal, eko). Preko aplikacije Okai, pa vam omogoča personalizirati med različnimi slogi prikaza na zaslonu in si boste skiro lahko hitro nastavili po svojih željah.

4. Udobje in varnost

Skiro je zgrajen iz lahkega in trpežnega aluminija, katerega zložite v samo 1 sekundi z samo enim klikom v vodoraven položaj. Vodoraven položaj zloženega skiroja omogoča lažji transport. Skiro lahko odklenete/zaklenete na dva načina, z uporabo NFC ali pa aplikacije Okai.
OKAI električni skiro NEON Lite ES10 črn
OKAI električni skiro NEON Lite ES10 črn
469,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka