Otroški visoki stol za hranjenje Peg Perego Siesta Follow me Ice

Otroški visoki stol za hranjenje Peg Perego Siesta Follow me Ice

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Postati mama je nekaj najlepšega na svetu, a urnik postane tako zelo natrpan, da težko skočimo tudi pod tuš ali si pripravimo kaj zdravega za pod zob ... Poznano?... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 03:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BFC Shop ponudbi
Ponudba trgovine BFC Shop za izdelek Otroški visoki stol za hranjenje Peg Perego Siesta Follow me Ice. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025EF875
Prijavi napako

Postati mama je nekaj najlepšega na svetu, a urnik postane tako zelo natrpan, da težko skočimo tudi pod tuš ali si pripravimo kaj zdravega za pod zob ... Poznano?
Stolček Peg Perego Siesta Follow Me Ice je nekaj več kot le stolček za hranjenje, je prava mamina pomočnica, saj varno in udobno popazi na otročka med nujnimi dnevnimi opravki. Ta multifunkcijski stolček Siesta Follow Me je ustvarjen za dojenčke od rojstva dalje. Zaradi posebne oblike sedeža je sprva udoben ležalnik, nato stolček za hranjenje ali igranje in zatem še visoki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino. Poleg tega ima ergonomski sedalni/ležalni del s 5-točkovnim varnostnim pasom, je nastavljiv po višini, koleščki pa omogočajo enostavno premikanje po prostoru.

Lastnosti
Stolček z veliko začetnico
Siesta ni samo stolček, ampak je prava hišna pomočnica. Medtem ko vaš otrok spi, počiva ali je, je največja naloga stolčka Siesta, da zagotavlja ekstremno udobje in varnost. Mamice jo imajo zelo rade, ker je nastavljiva po višini - tako bo dojenček vedno v naši bližini.

Samo najboljši materiali
Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja. Zaradi kakovostnih materialov je čiščenje izredno enostavno.

Ležalnik in visoki stolček v enem
Hrbtno naslonjalo lahko spuščate do naklona 150°, medtem pa se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik. Prav zato je primeren tudi za novorojenčka. Stolček Peg Perego Siesta Follow Me bo poskrbel, da se vam bo otrok že v svojih prvih mesecih lahko pridružil pri kosilu in tako bo skupno družinsko kosilo z lahkoto postalo navada.

Visoka kakovost
Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo. Izdelana je skladno s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Stop & Go
Siesto lahko popolnoma varno premikate po stanovanju, saj gumirana kolesa ne puščajo sledi in ne poškodujejo parketa. Opremljena je z inovativnim zavornim sistemom Stop & Go, patentiranim v Peg Peregu. Stop & Go omogoča, da stolček premikajo le odrasli, saj se kolesa sprostijo le ob hkratnem pritisku na 2 varovalna gumba. Sistem Stop & Go je lahko dolgoročno aktiviran ali ne. V primeru, da sistem ni aktiviran, so vsa 4 kolesa vrtljiva in stolček se lahko prosto premika.

Ležalnik
Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.
Stolček za hranjenje Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj, stolček nastavite na ustrezno višino, da se bo lepo prilegal k jedilni mizi in otrok se bo z največjim veseljem za mizo pridružil kot enakovreden družinski član.

Izjemno prilagodljiv
En sam izdelek in toliko načinov uporabe - izognemo se tisočim pripomočkom in polnemu stanovanju. Nastavljiv po višini v 9 položajev. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev do ležečega naklon. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.

Vedno udoben
Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček.

Vzdrževanje
Prevleka iz eko-usnja se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju. Poseben prostor za stekleničko preprečuje polivanje.
Prevleka Wonder je tehnološko najbolj napredna prevleka izdelana s pomočjo nanotehnologije. To pomeni, da je odporna na madeže in hkrati zelo zračna.

Shranjevanje
Stolček Peg Perego Siesta Follow me se enostavno zloži. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo ali brez težav odnesete kamorkoli.

Mere: 60 x 105 x 78 cm 60 x 86 x 30 cm (zložen)

Otroški visoki stol za hranjenje Peg Perego Siesta Follow me Ice
Otroški visoki stol za hranjenje Peg Perego Siesta Follow me Ice
219,88 €
v BFC Shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka