Veslač Kettler AQUAROWER 700

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Veslač Kettler AQUAROWER 700Oblika se sreča z resničnim občutkom veslanja: AQUAROWER 700 je vrhunski veslaški stroj v vseh pogledih.Robustna okvirna konstrukcija iz ameri... Preberi cel opis
1.699,00 € -10 %
1.529,10 €
-10 %1.699,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tekalnesteze.si ponudbi
Ponudba trgovine Tekalnesteze.si za izdelek Veslač Kettler AQUAROWER 700. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025D9A53
Prijavi napako
Veslač Kettler AQUAROWER 700Oblika se sreča z resničnim občutkom veslanja: AQUAROWER 700 je vrhunski veslaški stroj v vseh pogledih.Robustna okvirna konstrukcija iz ameriškega jesena in jekla ne daje napravi le elegantnega videza, temveč zagotavlja tudi vzdržljivost in vzdržljivost. Z zavornim sistemom rezervoarja za vodo AQUAROWER 700 ustvarja fascinantno pravi občutek veslanja. Trojni tekač iz nerjavečega jekla zagotavlja neposreden in dosleden upor brez mrtve točke v celotnem zaveslaju. Zahvaljujoč dvokomornemu sistemu v rezervoarju se lahko spreminja količina vode med obema komorama. Izbirate lahko med petimi stopnjami upora in določite intenzivnost pred in med vadbo.Monitor, vključno s konzolo Bluetooth, zagotavlja informacije v realnem času o vadbeni razdalji, času vadbe, frekvenci udarcev, skupni razdalji, porabi kalorij in številu vatov. Meritev pulza je mogoče določiti s prsnim trakom (ni vključen v obseg dobave) in se nato prikaže na napravi. Poleg tehničnih podrobnosti naprava navduši še s plusom pri udobju: protizdrsni sedež gladko in gladko drsi po dveh tirnicah. Ergonomski ročaji omogočajo tudi močne zaveslaje. Nastavljive opore za noge, vključno s trakovi za noge, zagotavljajo pravilen položaj in trden oprijem. Tekoče gibanje, prefinjen dizajn in enostavna uporaba AQUAROWER 700 so pravi užitek tako za profesionalne veslače kot za začetnike.AQUAROWER 700 je vaš vrhunski veslaški stroj za najvišje zahteve, tako optično kot tehnično, vse do zadnje podrobnosti!Poglavitne lastnosti:VZBUDLJIV OBČUTEK VESLANJA – Vodoodpornost kot na jezeru: trojni rotorji iz nerjavečega jekla v rezervoarju za vodo zagotavlja neposreden in dosleden upor brez mrtve točke – in oddajajo prijeten zvok.VESLANJE ALI REGATA? – Z dvokomornim sistemom v rezervoarju lahko spreminjate aktivno količino vode in s tem upor v petih stopnjah.VEDNO LEPA NA POGLED – Konstrukcija iz lesa in jekla ni samo vodoravno videti elegantno. S koleščki lahko AQUAROWER 700 enostavno potisnete vstran in ga celo postavite navpično ob steno.VADBENI RAČUNALNIK – Vadbeni računalnik zagotavlja informacije o razdalji vadbe, času vadbe, frekvenci zaveslaja, skupni razdalji, porabi kalorij, moči – in v kombinaciji s prsnim trakom tudi o srčnem utripu.Tehnične lastnosti:
Veslač Kettler AQUAROWER 700
Veslač Kettler AQUAROWER 700
1.529,10 €
v Tekalnesteze.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka