APPLE prenosnik MacBook Pro 16.2 M2 Pro (12C + 19G) 16GB/512GB, Space Gray

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
16-palčni MacBook Pro z M2 Pro in M2 Max je vrhunski profesionalni prenosni računalnik, ki zmogljivost in hitrost dviguje na novo raven. Ne glede na to, ali delate na bat... Preberi cel opis
3.261,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek APPLE prenosnik MacBook Pro 16.2 M2 Pro (12C + 19G) 16GB/512GB, Space Gray. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
APPLE serija
Barva
Delovni spomin RAM (v GB)
16
Dodan operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025D0E0E
Prijavi napako
16-palčni MacBook Pro z M2 Pro in M2 Max je vrhunski profesionalni prenosni računalnik, ki zmogljivost in hitrost dviguje na novo raven. Ne glede na to, ali delate na baterijo ali ste priključeni na električno omrežje, je ta prenosnik zasnovan tako, da bo kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Zaslon Liquid Retina XDR je preprosto osupljiv, saj ima izjemen dinamični razpon in kontrastno razmerje, zato je idealen za urejanje fotografij in videoposnetkov ali katero koli drugo nalogo, ki zahteva visokokakovosten zaslon.

Čip M2 Pro ali M2 Max je sila zmogljiv, saj zagotavlja neverjetno hitrost in moč za vse vaše potrebe. Do 12-jedrni procesor in do 38-jedrni grafični procesor zagotavljata do 20 % višje hitrosti in 30 % višje grafične hitrosti, zato je odličen za hitrejše obvladovanje profesionalnih delovnih postopkov kot kdaj koli prej. Do 96 GB skupnega pomnilnika zagotavlja, da je vse, kar počnete, hitro in tekoče, kar vam omogoča večopravilnost in nemoteno preklapljanje med aplikacijami.

Z do 18-urnim delovanjem baterije lahko delate ves dan, ne da bi vam bilo treba skrbeti za priklop na električno omrežje. Z do 8 TB izjemno hitrega pomnilnika SSD pa se aplikacije in datoteke odprejo takoj, tako da se lahko takoj lotite dela. Kamera FaceTime HD 1080p, zvočni sistem s 6 zvočniki z uravnoteženimi nizkotonci in obročem treh mikrofonov studijske kakovosti poskrbijo, da so videokonference in spletna srečanja enostavna.

?MacBook Pro ponuja tudi številne priključke, vključno s priključki Thunderbolt 4, priključkom HDMI, režo za kartice SDXC, priključkom za slušalke in priključkom za polnjenje MagSafe. Hitra brezžična povezljivost z WLAN 6E vam omogoča, da ostanete povezani, kjer koli ste. Podsvetljena tipkovnica Magic Keyboard in Touch ID zagotavljata varno odklepanje in plačevanje, macOS Ventura pa vam omogoča nove zmogljive načine ustvarjanja, deljenja in sodelovanja z drugimi v vseh vaših napravah Apple. MacBook Pro je na voljo v vesoljsko sivi in srebrni barvi, zato lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu.
APPLE prenosnik MacBook Pro 16.2 M2 Pro (12C + 19G) 16GB/512GB, Space Gray
APPLE prenosnik MacBook Pro 16.2 M2 Pro (12C + 19G) 16GB/512GB, Space Gray
3.261,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka