Polk Signature Elite ES60 Samostoječi Zvočnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Uživajte v glasbi, filmih in video igrah s kinematografskim zvokom visoke ločljivosti, ki napolni prostor. ES60 je visokozmogljiv zvočnik s certifikatom visoke ločljiv... Preberi cel opis

449,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Polk Signature Elite ES60 Samostoječi Zvočnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vgrajen ojačevalec
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CF1E9A
Prijavi napako

Uživajte v glasbi, filmih in video igrah s kinematografskim zvokom visoke ločljivosti, ki napolni prostor. ES60 je visokozmogljiv zvočnik s certifikatom visoke ločljivosti, združljiv s formati Dolby Atmos in DTS:xter ima nabor štirih pogonskih sklopov Dynamic Balance, natančnih križancev in ojačevanja nizkih tonov Power Port.

Zvočniki imajo visokotonski zvočnik Terylane, ki zagotavlja kristalno čiste visoke tone (40 kHz +), idealne za uživanje v glasbi visoke ločljivosti prek pretočnih storitev, kot so Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Spotify in v zvočnih posnetkih najnovejših ultra HD filmov.

Doživeli boste brezhibno, realistično zvočno sceno, ne glede na to, kje v sobi se nahajate, zahvaljujoč polipropilenskim zvočnikom Dynamic Balance.

Ekskluzivna Polk Power Port tehnologija, natančneje Power Port design, je patentirana Polk zasnova, ki prenaša zračni tok iz priključka zvočnika v vaš prostor za poslušanje. Prav tako razširi celotno povezavo nizkih tonov, ki zagotavlja večjo površino za odpravo motenj in popačenj ter za večje, bolj glasbene in globlje nizke tone. Ko zvočnike združite z zmogljivim 6,5-palčnim nizkotoncem, dobite nizke tone brez kakršnega koli napora, ki ga čutite.

Zagotavljajo prostorno, jasno in realistično reprodukcijo zvoka iz skoraj vsakega ojačevalnika ali sprejemnika – ne glede na to, ali gre za 4-ohmski ali 8-ohmski model ali najnovejši prostorski AV sprejemnik Dolby Atmos ali DTS: X.

Polk Signature Elite ES60 Samostoječi Zvočnik
Polk Signature Elite ES60 Samostoječi Zvočnik
449,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka