Braun laserski odstranjevalec dlak PL 5157

Braun laserski odstranjevalec dlak PL 5157

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5157 – Najnovejša generacija aparatov IPL za ženske in moške, sistem za odstranjevanje dlačic v domačem okolju, aparat za vidno odstranjevan... Preberi cel opis
679,90 € -44 %
379,99 €
-44 %679,90 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Braun laserski odstranjevalec dlak PL 5157. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025B2CF3
Prijavi napako
Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5157 – Najnovejša generacija aparatov IPL za ženske in moške, sistem za odstranjevanje dlačic v domačem okolju, aparat za vidno odstranjevanje dlačic, bel in zlat, z elegantno torbico, brivnikom Venus in natančno glavo. Silk·expert Pro 5 je Braunov najboljši aparat IPL. Ne gre za napravo za lasersko odstranjevanje dlačic, temveč za napredno tehnologijo IPL, ki vam omogoča, da v domačem okolju poskrbite za do šest mesecev gladke kože, z vidnim zmanjšanjem števila dlačic v samo štirih tednih. Tehnologija Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) se samodejno prilagaja barvi kože, s čimer optimizira moč za popolno ravnovesje med hitrimi rezultati in nežnostjo do kože. Trije nežni načini delovanja zagotavljajo udobje kože. Do 125 bliskov na minuto omogoča manj izpuščenih mest med drsenjem po koži. Skin pro 2.02 Barva kože je na različnih delih telesa različna, zato senzor Skin pro 2.0 (SendoAdapt™) stalno analizira vašo kožo in samodejno prilagodi moč vsakega bliska različnim telesnim predelom. 2 Skupna tehnologija s podjetjem Cyden Vidni rezultati, ki trajajo do šest mesecev Najboljša moč v svojem razredu za vidno zmanjšanje števila dlačic v samo štirih tednih in gladko kožo, ki traja do šest mesecev. Aparat uporabljajte en mesec enkrat na teden in že bodo vidni prvi rezultati na poti proti dolgotrajno gladki koži. Močan in nežen Senzor Skin pro 2.0 odčita barvo kože 80-krat na sekundo in samodejno prilagaja stopnjo intenzivnosti, da zagotovi popolno ravnovesje m
Braun laserski odstranjevalec dlak PL 5157
Braun laserski odstranjevalec dlak PL 5157
379,99 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka