Grimms – Mavrične kocke za štetje

Grimm's – Mavrične kocke za štetje

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lesena igrača, ki bo vašega otroka spremljala zelo dolgo. Ko otroci odraščajo, bodo nenehno odkrivali nove načine igranja s tem kompletom. Pisane lesene kocke lahko names... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Grimm's – Mavrične kocke za štetje. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025B109B
Prijavi napako
Lesena igrača, ki bo vašega otroka spremljala zelo dolgo. Ko otroci odraščajo, bodo nenehno odkrivali nove načine igranja s tem kompletom. Pisane lesene kocke lahko namestite na pripravljeno podlago s količki. S tem kompletom kock otroci trenirajo fino motoriko, koordinacijo oko-roka in natančnost gibov. S pomočjo kock se otroci učijo števil, zaporedij in osnovnih pravil matematike. Igra razvija prostorsko predstavnost in potrpežljivost. Mlajši otroci se učijo prepoznavanja barv. Ta komplet lahko kombinirate z drugimi kockami in kompleti Grimm's. Igrača je namenjena otrokom od 3 let starosti.Kocke so kakovostno obdelane, gladke in se odlično prilegajo otroškim rokam. Tudi obarvani les ohrani svojo naravno teksturo in vzorec. Samo od vas, vaših otrok in vaše domišljije je odvisno, kako boste kocke uporabili. Lahko jih razvrščate po barvah, jih preštevate ali primerjate njihove velikosti.Komplet vsebuje 33 blokov iz lipovega lesa, obarvanih z nestrupenimi lužili na vodni osnovi, in leseno podlago s količki. Dolžina stojala je 26 cm, višina 13 cm. Kocke merijo od 1 do 10 cm.
Grimm's – Mavrične kocke za štetje
Grimm's – Mavrične kocke za štetje
36,50 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka