KÄRCHER visokotlačni čistilnik K3 Car

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Visokotlačni čistilnik Kärcher K 3 Car je opremljen z zmogljivim motorjem z močjo 1,6 kW, ki v kombinaciji z opremo poskrbi za hitro in zanesljivo odstranjevanje različne... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o tonerpartner.si ponudbi
Ponudba trgovine tonerpartner.si za izdelek KÄRCHER visokotlačni čistilnik K3 Car. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Kolesa
da
Pritisk vode (bar)
120
Teža (kg)
5.8 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003C30F9
Prijavi napako
Visokotlačni čistilnik Kärcher K 3 Car je opremljen z zmogljivim motorjem z močjo 1,6 kW, ki v kombinaciji z opremo poskrbi za hitro in zanesljivo odstranjevanje različne trdovratne umazanije. Teleskopski ročaj omogoča enostavno shranjevanje čistilnika, kolesa pa hitro in enostavno premikanje čistilnika.

Visokotlačni čistilnik Kärcher K 3 Car je opremljen z integriranim vodnim filtrom, adapterjem za priključek vode (3/4"), pištolo s priključkom „Quick Connect“, priključkom na čistilcu „Quick Connect“, visokotlačno gibljivo cev dolžine 6 metrov, rezervoarjem za čistilo, šobo za čiščenje z nastavljivim pritiskom in rotirajočo šobo za maksimalno moč čiščenja. Priložena krtača za avto in šoba za peno poskrbita za učinkovito, hitro in enostavno čiščenje vašega jeklenega konjička.

Kakovosten in zmogljiv visokotlačni čistilnik Kärcher K 3 Car bo poskrbel za udobno in učinkovito čiščenje avtomobila, vrtnega orodja, vrtnih garnitur, dovozov, teras, tlakovcev, …
KÄRCHER visokotlačni čistilnik K3 Car
KÄRCHER visokotlačni čistilnik K3 Car
123,59 €
v tonerpartner.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka