Projektor PHILIPS NeoPix Ultra 2+ NPX645/INT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Manj potrošiti, več gledati

Kompakten in lahek projektor Ultra 2+ projicira slike v resnični Full HD ločljivosti. Vključuje Android TV ključek z vsemi vašimi pri... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
454,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Projektor PHILIPS NeoPix Ultra 2+ NPX645/INT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Ločljivost
Tehnologija
LCD
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0258454B
Prijavi napako

Manj potrošiti, več gledati

Kompakten in lahek projektor Ultra 2+ projicira slike v resnični Full HD ločljivosti. Vključuje Android TV ključek z vsemi vašimi priljubljenimi aplikacijami in vgrajenim Chromecastom, več možnosti korekcije slike, stereo zvočnike za širok zvok in HDMI

Napreden LED izvor svetlobe

Močan izvor svetlobe LED prikaže bogate, žive barve in traja do 30.000 ur. Ne bo vam ga potrebno zamenjati, saj traja 20 let s povprečno uporabo 4 ure na dan! Poleg tega je poraba elektrike veliko manjša kot pa pri klasičnem projektorju z žarnico, kar pomeni, da imate korist od večjega zaslona in popolnoma potopne izkušnje, vse iz ekološko prijazne naprave!

Povezljivost Bluetooth

Z vgrajeno funkcionalnostjo Bluetooth lahko zlahka povežete brezžične zvočnike neposredno s ključkom Android TV za boljši zvok. Imate miško, tipkovnico ali drug daljinec? Ni problema, vsakega od teh dodatkov lahko povežete, da nadzoruje Android TV ali igrate igre z zunanjim igralnim ploščkom Bluetooth.

Vgrajena kakovostna Hi-Fi stereo zvočnika

Vgrajena sta Hi-Fi stereo zvočnika z izenačevalnikom zvoka in prostorskim zvokom.

Vgrajen Chromecast

Vgrajen Chromecast je del tehnologije, ki vam omogoča pretakanje vaše priljubljeno razvedrilo in aplikacije z vašega telefona, tablice ali laptopa neposredno na vaš TV ali zvočnike. Vaš telefon deluje kot preprost, močan daljinec. Samo odprite mobilne aplikacije, ki jih že poznate in jih imate radi, da hitro dostopate do vaših TV oddaj in seznamov predvajanja. Niso potrebne nobene nove prijave ali gesla. Lahko uporabljate vaš telefon, da iščete, brskate in nadzorujete projektor od koderkoli v domu in da ga lahko uporabljate, ne da bi prekinili, kar se predvaja, ali ne da bi iztrošili vašo baterijo.

Večkratne povezave

Povežite vse vaše priljubljene naprave preko HDMI (kot pametni telefon, tablico, laptop, igralno konzolo) in predvajajte vse vaše videe, slike in avdio datoteke z USB-ja, zahvaljujoč vgrajenemu večpredstavnostnemu predvajalniku. Dostopajte do neomejene vsebine s povezavo pametnih igralnih konzol ali TV vmesnikov, kot Fire Stick ali Apple TV (ključki se lahko povežejo s HDMI in vhodom USB za napajanje). Na voljo sta 2 HDMI vhoda, USB vhod in vtičnica 3,5-mm za povezavo zunanjih zvočnikov. Dodatna tehnologija Wi-Fi MIMO Dual Band zmanjšuje zamik in je idealna za spletno igranje ali gledanje filmov v Full HD.

Resničnih HD 720p

Projektor NeoPix Prime One nudi sliko resnične HD ločljivosti 720p, da lahko gledate vse vaše priljubljene filme, TV oddaje in igrate igre na zaslonu diagonale 203 cm. Možnost kratke razdalje pomaga zmanjšati razdaljo projiciranja, da dobite še večjo sliko, če je projektor samo 2 metra oddaljen od stene. Imate stropni nosilec? Ni problema, Prime One ima trinožne vijake, da ga lahko pritrdite kjerkoli. Dodatno lahko povežete NeoPix z vašo Nintendo Switch, Playstation 5 ali katerokoli konzolo, da dobite 203-cm igralne akcije, zahvaljujoč vhodu z nizkim zamikom 5 ms in stopnjo osveževanja 60 Hz.

Pripravljen za OK Google

Želite igrati igro, gledati Netflix ali najti vsebino in aplikacije v trgovini Google Play? Samo povejte svojemu projektorju. Lahko celo upravljate z vsemi napravami pametnega doma, združljivimi s Pomočnikom Google, na primer zatemnitvijo luči in nastavitvijo termostata na filmski večer.

Resnični Full HD 1080p

Projektor NeoPix Ultra 2+ nudi sliko resnične Full HD ločljivosti 1080p, da lahko gledate vse vaše priljubljene filme, TV oddaje in igrate igre na zaslonu diagonale 165 cm. Možnost kratke razdalje pomaga zmanjšati razdaljo projiciranja, da dobite še večjo sliko, če je projektor samo 2 metra oddaljen od stene. Imate stropni nosilec? Ni problema, Ultra 2+ ima trinožne vijake, da ga lahko pritrdite kjerkoli. Dodatno lahko povežete NeoPix z vašo Nintendo Switch, Playstation 5 ali katerokoli konzolo, da dobite 165-cm igralne akcije, zahvaljujoč vhodu z nizkim zamikom 5 ms in stopnjo osveževanja 60 Hz.

Izkušnja Android TV

Vaš projektor Philips Android TV vam nudi vsebino, ki si jo želite, kadar si jo želite. Domači zaslon lahko prilagodite, da prikaže vaše priljubljene aplikacije, tako da lahko zlahka začnete pretakati filme in oddaje, ki jih imate radi, ali nadaljujete tam, kjer ste ostali. Naš OS ima inovativen dizajn grafičnega uporabniškega vmesnika, zato lahko zelo hitro navigirate in se znajdete med vsem. Poganja ga najhitrejši AMLOGIC procesor in nudi gladko izkušnjo Android TV, ki je najboljša v svojem razredu.

Prilagodite vašo projekcijo

Postavite izdelek, kamorkoli želite! Korekcija trapeznega popravka, kombinirana s tehnologijo ostrenja, vam omogoča, da natančno prilagodite sliko vašim potrebam in postavite vaš projektor na katerokoli razdaljo.

Specifikacije:

Tehnologija

Tehnologija prikaza: LCD
Izvor svetlobe: LED
Trajanje LED: Do 30.000 ur
Ločljivost: 1920x1080 pik
Podprta ločljivost: 1920x1080 pik
Velikost projicirane slike: do 165 cm / 61 cm – 165 cm
Razmerje stranic: 16 : 9
Kontrastno razmerje: 3000:1
Nastavitev ostrine: Ročno
Trapezni popravek: Ročno

Zvok

Stereo zvočnik: 2x 5 W
Povezava za zvočnike Bluetooth

Povezave

Wi-Fi: Brezžično zrcaljenje zaslona
Bluetooth: povežite zunanji zvočnik
USB: x1
HDMI: x2
Mikro SD: x1
VGA: x1
Avdio izhod: 3,5-mm vtičnica
Avdio vhod: 3,5-mm vtičnica
Napajanje: DC vtičnica

Napajanje

DC-in: 24 V, 4A (AC 100-240 V)
Poraba energije: Delovanje: 100 W, v pripravljenosti:
Mere (ŠxGxV): 220x170x90 mm
Teža: 1,2 kg

Projektor PHILIPS NeoPix Ultra 2+ NPX645/INT
Projektor PHILIPS NeoPix Ultra 2+ NPX645/INT
449,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka