Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

PREDNAROČILO, s pošiljanjem pričnemo v petek 13.1.2023

Novi model pokončnega brezžičnega sesalnika H8 Flex... Preberi cel opis

279,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Napajanje
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02578FE8
Prijavi napako

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva

PREDNAROČILO, s pošiljanjem pričnemo v petek 13.1.2023

Novi model pokončnega brezžičnega sesalnika H8 Flex prihaja za lažje rokovanje zasnovan z ergonomskim ročajem ter samorazvitim brezkrtačnim digitalnim motorjem, kateri ustvari 185AW sesalne moči in tako hitreje in temeljiteje očisti dlake na preprogi, velike in majhne odpadke ter prah v reži vaših tal.

Tako kot predhodni modeli prihaja tudi H8 Flex obogaten z JIMMY-jevo patentirano dvojno ciklonsko tehnologijo filtracije, ki učinkovito odvaja posesani prah iz zraka in zmanjšuje sesalno izgubo ter zagotavlja kar 99,99 % učinkovitost, pri tem pa se uspešno izogne ??sekundarnemu onesnaženju zraka. Model H8 Flex je opremljen z inteligentnim senzorjem in indikatorjem za zaznavanje prahu, le-ta jasno prikaže stopnjo prašne onesnaženosti na določeni površini. LED indikator v rdeči barvi vas bo pri tem opozoril na veliko količino prahu, modra svetloba pa bo pri tem pomenila, da je površina popolnoma čista. Motorizirana glavna krtača novega H8 Flex ima vgrajenih 6 LED luči s katerimi omogoča čiščenje tudi najtemnejših kotov, zahvaljujoč dodani pametni tehnologiji samodejne prilagoditve sesalne moči glede na vrsto talne površine, pa bo njeno delovanje še učinkovitejše (za uporabo slednjega načina mora biti sesalnik nastavljen v samodejni način uporabe). Novost je kos tudi enostavnemu čiščenju pod pohištvom in sedežnimi garniturami zahvaljujoč fleksibilni in zložljivi cevi, ki jo je moč prepogniti za 90o navzgor in navzdol, tako bo čiščenje težko dostopnih in nizkih predelov potekalo brez klečanja in počepov. Da bo omogočeno enostavno upravljanje novega brezžičnega pokončnega sesalnika je le-temu dodan pametnim LED zaslon za seznanitev z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebujete kot so: preostali čas uporabe, nivo koncentracije prahu, izbrani način dela ter opomnik o okvari.

Za konec na omenimo, da H8 Flex zajema odstranljivo litijevo baterijo katera vam bo z motorizirano glavno krtačo zagotovila avtonomijo od: 11 minut v maksimalnem načinu delovanja, 18 minut v turbo načinu delovanja, 45 minut v EKO načinu delovanja. Brez motorizirane uporabe glavne krtače: 11 minut v maksimalnem načinu delovanja, 21 minut v turbo načinu delovanja ter 65 minut v EKO načinu delovanja.

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

**Pomembno: Napravo je potrebno redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati ustrezne nadomestne dele (filtre, ščetke) in le-te redno menjati. Naprava ni namenjena sesanju detergentov, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in majhnih delcev kot so pepel, zidni prah ipd. (razen če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih ne krije.

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva
Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Flex - Siva
279,00 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka