NORTHFINDER ženska hibridna jakna KRIZNA BU-48101SKP

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Jakna je idealna za smučanje v vseh gorskih razmerah. Ženska tehnična hibridna jakna KRIZNA je idealen spremljevalec za aktivne zimske športe. Uporabljate ga lahko... Preberi cel opis
Barva: črna,modra,rumena
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek NORTHFINDER ženska hibridna jakna KRIZNA BU-48101SKP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
S kapuco
da
Športna jakna za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02558F57
Prijavi napako
Jakna je idealna za smučanje v vseh gorskih razmerah. Ženska tehnična hibridna jakna KRIZNA je idealen spremljevalec za aktivne zimske športe. Uporabljate ga lahko pri aktivnem poganjanju pedal na smučeh v klanec, teku na smučeh, pa tudi za uspešno zimsko pohodništvo. Hibridna, ergonomska oblika uravnava notranjo klimo in poskrbi, da ostanete suhi tudi med aktivnim gibanjem. Združuje odlično termoregulacijo, zaščito pred vremenskimi vplivi in največji obseg gibanja. Edinstvena aktivna izolacija Polartec® Alpha® Direct, zaščitena z lahko in elastično 2-slojno membrano, se nahaja na sprednjem delu telesa, ramenih, rokavih in delno na hrbtu. Kot ena najboljših sintetičnih izolacij na trgu Alpha® Direct optimizira toploto, je odporna na vlago, ima odlično paroprepustnost in deluje tudi, ko je mokra. Alpha® Direct ne potrebuje podloge, kar občutno zmanjša težo oblačila. Vetroodporna in vodotesna membrana (10.000 mm /10.000 g/m2/24h) prekriva izolacijo Polartec® Alpha® Direct in ščiti izpostavljene dele telesa pred vetrom, dežjem in snegom. Maksimalno udobje in obseg gibanja dopolnjuje zračen in elastičen material, ki se nahaja ob straneh, na notranji strani ramen in delu hrbta.
NORTHFINDER ženska hibridna jakna KRIZNA BU-48101SKP
NORTHFINDER ženska hibridna jakna KRIZNA BU-48101SKP
209,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka