TCL Mini QLED TV 55C835

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Najnovejša serija TV sprejemnikov TCL C835 je prva QLED serija na svetu s tehnologijo TCL mini-LED! Televizorji združujejo tehnologije QLED, loèljivost 4K U... Preberi cel opis
999,00 € -18 %
818,00 €
1-10 dni
-18 %999,00 €
z dostavo 827,99 €
Cena z dostavo
827,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek TCL Mini QLED TV 55C835. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
190.5 cm
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02554DB5
Prijavi napako
Najnovejša serija TV sprejemnikov TCL C835 je prva QLED serija na svetu s tehnologijo TCL mini-LED! Televizorji združujejo tehnologije QLED, loèljivost 4K Ultra HD, standard HDR Premium 1000 in 144Hz osveževanje Motion Clarity Pro za izjemno natanène kontraste, ter ostro in barvito sliko. Poleg tega je TV sprejemnik opremljen s formati Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM (naèin samodejne nizke zakasnitve), 144Hz VRR, Freesync Premium in TCL Game bar, zato je odlièen spremljevalec pri uživanju v katerem koli filmu, seriji, igri ali športu. Z zvoèniki ONKYO lahko uživate v izjemni kakovosti zvoka Dolby Atmos. Serija TCL C835 ima tudi najnaprednejši sistem Smart TV doslej: GOOGLE TV z vgrajenim Google Pomoènikom.


Mini LED tehnologija - visoka zmogljivost!
OSUPLJIVA SVETLOST - na tisoèe mini LED diod zagotavlja neverjetno svetlost za dramatiène poudarke in bogatejšo, bolj realistièno HDR kakovost slike. Natanèen nadzor kontrasta. Nadzorovane mini-LED diode v aktivni matrièni osvetlitvi zagotavljajo dih jemajoè kontrast, ki lahko hkrati prikaže globlje èrne in svetlejše bele odtenke za veèjo globino, podrobnosti in razsežnosti.

QLED tehnologija - izjemne barve!
Zahvaljujoè najsodobnejši tehnologiji QLED (Quantum Dot) ta TCL televizor zagotavlja pristne kinematografske barve iz veè kot milijarde barv in odtenkov. Doživite in glejte vse barve, ki jih lahko posnamejo kinematografske kamere.
Tehnologija omogoèa zagotavljanje neverjetne ravni barvne reprodukcije, podrobnosti in globine, ki jih ne doseže noben drug LED ali OLED TV sprejemnik.
4K HDR PREMIUM 1000 - odlièen kontrast!
Najnovejši standard za vsebino UHD je HDR Premium 1000, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo visokega dinamiènega razpona z odliènim kontrastom, podrobnostmi v senci in živimi natanènimi barvami. Izkusite neverjetne podrobnosti slike, kot so si zamislili ustvarjalci filma. Slika, ki jo vidite, je tako podrobna, kot je v resniènem svetu. Potopite se še dlje v globino in podrobnosti!

144Hz izvorni zaslon - izjemno gladko gibanje
Uživajte v hitro premikajoèih se slikah, kot so športni ali akcijski filmi, z naravno gladkostjo in ostrejšimi podrobnostmi zahvaljujoè našemu izvornemu zaslonu 144 Hz.
Zahvaljujoè 144 Hz hitrosti osveževanja bo signal obdelan na najboljši in najhitrejši naèin, ne glede na to, ali je 50 Hz, 60 Hz, 100 Hz, 120 Hz ali 144Hz.

Osupljiva tehnologija HDR
Preprièajte se, da lahko v celoti izkoristite najveèjo zmogljivost svojega televizorja HDR: ne glede na vsebino Dolby Vision na Netflixu, Disney+ ali vsebino HDR 10+ na Amazon Prime Video bo ta TV vedno podpiral najboljši format. Obstaja veliko naèinov, kako doseèi najboljšo kakovost slike HDR na televiziji: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION in DOLBY VISION IQ. Ta TCL TV podpira prav vse!
Poleg tega HDR Dolby Vision IQ optimizira kakovost slike, da prilagodi kakovost slike svetlobnim pogojem v prostoru.

Igrajte kot profesionalec
Novi standard HDMI 2.1 omogoèa hitrejše osveževanje do 4K Ultra HD pri 144 slièicah na sekundo. Prav tako zagotavlja združljivost z najnovejšimi generacijami igralnih konzol in omogoèa funkcije, kot sta ALLM (naèin samodejne nizke zakasnitve) in VRR (spremenljiva hitrost osveževanja). ALLM omogoèa konzoli za video igre ali grafièni kartici osebnega raèunalnika, da samodejno preklopi TV v gaming / igralni naèin. VRR odpravlja uèinke zamika, tresenja in trganja okvirja za tekoèe in bolj podrobno igranje.
AMD FreeSync Premium pa je tukaj za resne igralce za še bolj tekoèo izkušnjo igranja brez trganja. Tukaj je tudi igralna vrstica TCL Game bar: nikoli ne zapustite igre, oglejte si vse igralne možnosti in prilagodite svojo izkušnjo.

ONKYO - poglobljena zvoèna izkušnja
Serija TCL C83 ima poglobljeno zvoèni sistem ONKYO 2.1 z vgrajenimi sprednjimi zvoèniki, ki zagotavljajo neverjetno privlaèen zvok pri ogledu vseh filmov, poslušanju glasbe ali igranju iger.
Poleg tega ima TV na zadnji strani vgrajen nizkotonski zvoènik. Visokokakovostni zvoèni sistem ONKYO in tehnologija Dolby Atmos dvigneta vašo izkušnjo zvoka na kinematografsko kakovost, ki filmsko izkušnjo ponese v nove dimenzije!

Zabava z malo pomoèi Googla
Google TV združuje filme, oddaje, TV in drugo iz vaših aplikacij in naroènin ter jih organizira samo za vas.

Prostoroèni Google Assistant Z napredno funkcijo prostoroènega upravljanja »Hands-Free« v kombinaciji z Google Pomoènikom, ta pametni Android TV naredi življenje pametno in preprosto. Postavljajte mu vprašanja. Reci mu, naj dela stvari. To je vaš osebni Google Assistant, ki je vedno pripravljen pomagati pri veè kot 1 milijonu dejanj.
TCL Mini QLED TV 55C835
TCL Mini QLED TV 55C835
818,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka